Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Και τα βραβεία Oscar στο ”Πάμε Στοίχημα”!

Ενα μη αθλητικό γεγονός και συγκεκριμένα την πρόβλεψη των νικητών των βραβείων Oscar θα συμπεριλάβει ο ΟΠΑΠ στο προσεχές έντυπο προγράμματος του παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα”. Για τις άδειες νέων αδειών πρακτορειών η διοίκηση αναφέρει πως δεν έχει λάβει καμία απόφαση.

ΟΠΑΠ: Και τα βραβεία Oscar στο ”Πάμε Στοίχημα”!
Και τα βραβεία Oscar θα συμπεριλάβει ο ΟΠΑΠ στο ”Πάμε Στοίχημα” όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε σχετική του ανακοίνωση.

Ειδικότερα σημειώνεται πως στο προσεχές έντυπο προγράμματος του παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα” θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά η πρόβλεψη των νικητών των βραβείων OSCAR.

Εξάλλου, η διοίκηση του Οργανισμού προχώρησε σε απάντηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τη χορήγηση νέων αδειών.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Οργανισμού σε σχετική της επιστολή αναφέρει ότι το ”δεν έχει λάβει καμία απόφαση για χορήγηση νέων αδειών πρακτορείων, πλην εκείνων που χορηγήθηκαν σε Ολυμπιονίκες κατ’ εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας”.

Παράλληλα, στην επιστολή επισημαίνεται ότι εκτιμώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες και εφόσον ληφθεί σχετική απόφαση περί της σκοπιμότητας χορήγησης νέων αδειών και του αριθμού αυτών, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v