Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις αρχές Απριλίου στην Πολωνία η Eurobank

Μέσω αντιπροσώπευσης από την Polbank θα ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στην πολωνική αγορά η EFG Eurobank, αναφέρεται στην ιστοσελίδα των FT, με πηγή δημοσίευμα του πολωνικού Τύπου. Η Polbank θα διαθέτει 200 υποκαταστήματα και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της από τις αρχές Απριλίου.

Στις αρχές Απριλίου στην Πολωνία η Eurobank
Μέσω αντιπροσώπευσης από την Polbank θα ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στην πολωνική αγορά η EFG Eurobank, αναφέρεται στην ιστοσελίδα των FT, με πηγή δημοσίευμα του πολωνικού Τύπου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του έγκυρου φύλλου, η συνεργασία θα ανακοινωθεί στις επόμενες εβδομάδες, ενώ η PolBank EFG θα αρχίσει επίσημα να λειτουργεί στις αρχές Απριλίου.

Όπως αναφέρει η πολωνική εφημερίδα Polish News Bulletin, η Polbank θα διαθέτει 200 υποκαταστήματα στη χώρα και ως στόχο θα έχει τους πελάτες χαμηλού εισοδήματος. Αν και οι τραπεζίτες δεν έχουν προχωρήσεις σε κάποιο σχόλιο, κανείς τους δεν φαίνεται να υποτιμά την προοπτική της Polbank, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εξάλλου, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Securities, μετά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της PostBank η Eurobank κατέχει ποσοστό 98,7% της βουλγαρικής τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v