Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι επαφές για Intracom Telecom

Τις επαφές και τις συζητήσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών για τις δυνατότητες συνεργασίας επαναλαμβάνει η Intracom σε απαντητική της επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επισημαίνοντας ότι οι επαφές αυτές συνεχίζονται και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Συνεχίζονται οι επαφές για Intracom Telecom
Τις επαφές και τις συζητήσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών για τις δυνατότητες συνεργασίας επαναλαμβάνει η Intracom σε απαντητική της επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επισημαίνοντας ότι οι επαφές αυτές συνεχίζονται και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Επίσης, η διοίκηση της Intracom διευκρινίζει πως οι συζητήσεις και οι επαφές αφορούν τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και ειδικότερα τον κλάδο που εισφέρθηκε στην Intracom Telecom.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρίας επισημαίνει πως είναι ακόμη πρόωρο να προσδιορίσει τον εκτιμώμενο χρόνο για την οριστικοποίηση των συζητήσεων.

----- Η πλήρης επιστολή της Intracom

Επί του περιεχομένου του δημοσιεύματος στο οποίο αναφέρεσθε, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η Εταιρεία μας δεν έχει επί του παρόντος κάτι ειδικότερο να προσθέσει εν σχέσει με τις προγενέστερες ανακοινώσεις της, πέραν δηλαδή του να επαναλάβει ότι οι σχετικές επαφές και συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για τις δυνατότητες συνεργασίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών συνεχίζονται και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Είναι αυτονόητο βέβαια ότι εφόσον οι συζητήσεις αυτές αφορούν, κατά τις ανακοινώσεις μας, τον τομέα των τηλεπικοινωνιακών λύσεων, ο κλάδος τον οποίο οι συζητήσεις αυτές αφορούν είναι εκείνος που εισφέρθηκε στη θυγατρική μας INTRACOM TELECOM.

Δεδομένου ότι οι διαδικαστικές ενέργειες για την -εξαιρετικά πολύπλοκη από νομικής, οικονομικής και επιχειρηματικής πλευράς- πραγματοποιηθείσα απόσχιση των τριών κλάδων της Εταιρίας μας πρόσφατα ολοκληρώθηκαν, είναι ακόμη πρόωρο να προσδιορίσουμε τον εκτιμώμενο χρόνο για την οριστικοποίηση των συζητήσεων, όπως ερωτώμεθα.

Επιθυμούμε πάντως να σας διαβεβαιώσουμε ότι αμέσως μόλις ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις ή αμέσως μόλις σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις εν σχέσει με τα όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί, η Εταιρεία μας θα σπεύσει να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις ή τις εξελίξεις αυτές με τον τρόπο που θα κρίνει ως τον πλέον πρόσφορο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v