Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: ”Δεν επίκειται επιστροφή κεφαλαίου”

”Δεν τίθεται θέμα επιστροφής κεφαλαίου από την Εθνική στο άμεσο προσεχές διάστημα”, ανέφερε κορυφαίο στέλεχος της Εθνικής στο euro2day.gr, προσθέτοντας πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μην προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα σχέδια της Εθνικής σε Ελλάδα και ΝΑ. Ευρώπη.

Εθνική: ”Δεν επίκειται επιστροφή κεφαλαίου”
Δεν τίθεται θέμα επιστροφής κεφαλαίου από την Εθνική στο άμεσο προσεχές διάστημα”.

Αυτό δήλωσε κορυφαίο στέλεχος της τράπεζας στο euro2day.gr, θέλοντας κατά αυτόν τον τρόπο να εξηγήσει ότι ”αυτή θα ήταν η τελευταία λύση που θα εξετάζαμε σε αυτή τη φάση, αφού έχουμε μια σειρά από επενδυτικά σχέδια ανοιχτά, τα οποία θα υλοποιήσουμε με αυτά τα κεφάλαια”.

Η ίδια πηγή δήλωσε στο euro2day.gr ότι τα σχέδια αυτά αφορούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στη ΝΑ. Ευρώπη και επικέντρωσε το ενδιαφέρον στην εξαγορά πιστωτικών ιδρυμάτων στη Σερβία, τη Ρουμανία, αλλά και στην Ουκρανία, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχετική πληροφορία ότι υπήρχε ενδιαφέρον της Εθνικής για το Κίεβο.

”Αν δεν υλοποιηθεί κανένα απ’ όλα αυτά τα σχέδια, κάτι το οποίο θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, τότε θα εξετάσουμε το θέμα της επιστροφής κεφαλαίου”, κατέληξε η ίδια κορυφαία πηγή.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v