Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ - ΚΡΙ: Λανσάρισμα νέων παγωτών

Στο λανσάρισμα 5 νέων κωδικών παγωτού προχώρησε η ΚΡΙ ΚΡΙ. Τα νέα προϊόντα, παρουσιάστηκαν στο Ετήσιο Συνέδριο στην έδρα της εταιρίας, στις Σέρρες, και έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό. Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του Master ION Αμυγδάλου, η ΚΡΙ ΚΡΙ επεκτείνει τη συνεργασία της με τη σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.

ΚΡΙ - ΚΡΙ: Λανσάρισμα νέων παγωτών
Στο λανσάρισμα 5 νέων κωδικών παγωτού προχώρησε η ΚΡΙ ΚΡΙ. Τα νέα, αυτά προϊόντα, παρουσιάστηκαν στο Ετήσιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρίας, στις Σέρρες, και έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του Master ION Αμυγδάλου, η ΚΡΙ ΚΡΙ επεκτείνει τη συνεργασία της με τη σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ, λανσάροντας τη παγωτο- ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΙΟΝ, το ξυλάκι βανίλια με επικάλυψη Σοκολάτας Γάλακτος ΙΟΝ και το multipack Μaster Mini, με 4 mini ξυλάκια με σοκολάτα Γάλακτος ΙΟΝ και 4 mini ξυλάκια με σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

Επίσης, συνεχίζεται η στενή συνεργασία με τη MARS, με τη διάθεση των παγωτών MARS, TWIX και SNICKERS μέσα από τα ψυγεία ΚΡΙ ΚΡΙ, ενώ εμπλουτίζεται και η γκάμα της οικογένειας MASTER, με την προσθήκη του MASTER EXTRA- sandwich με τραγανό μπισκότο και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας με αμύγδαλα- και του απολαυστικού πυραύλου Μaster Cone Stracciatella.

Αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο διανομής της, αποτελούμενο από 9.500 σημεία πώλησης, η ΚΡΙ ΚΡΙ θα διαθέτει τα παγωτά της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v