Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συμφωνία με Fujitsu Siemens Computers

Στην υπογραφή συμφωνίας με την Fujitsu Siemens Computers για τη δημιουργία ενός νέου κοινού προϊόντος πλοήγησης του MLS Destinator Fujitsu Siemens N500 προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS: Συμφωνία με Fujitsu Siemens Computers
Στην υπογραφή συμφωνίας με την Fujitsu Siemens Computers για τη δημιουργία ενός νέου κοινού προϊόντος πλοήγησης του MLS Destinator Fujitsu Siemens N500 προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το κοινό προϊόν αποτελείται από το Pocket LOOX N500, το πρώτο PDA με εσωτερική κεραία GPS και το MLS Destinator, το πλέον προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση από το συνδυασμό του MLS Destinator με το Fujitsu Siemens Pocket LOOX N500 προκύπτει το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης στην αγορά.

Η κεραία GPS είναι εσωτερική, η πλοήγηση είναι έτοιμη να καθοδηγήσει τον χρήστη σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ακρίβεια, οι συμπληρωματικές εφαρμογές που περιλαμβάνει το MLS Destinator, η βάση αυτοκινήτου ο φορτιστής αυτοκινήτου και ρεύματος, η δερμάτινη θήκη, η σύνδεση με Η/Υ, το εύχρηστο εγχειρίδιο χρήσης και η επώνυμη γερμανική ποιότητα κατασκευής βρίσκονται στη διάθεση του τελικού καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, το Fujitsu Siemens Pocket LOOX N500 είναι σχεδιασμένο με κομψότητα και με γνώμονα την ευκολία στη χρήση. Το μοντέλο αυτό είναι το πρώτο στην αγορά που διαθέτει εσωτερική κεραία GPS και μάλιστα ισχυρής λήψης και μεγάλης ακρίβειας.

Αυτό όχι μόνο δίνει μία καλύτερη αισθητική, αλλά επίσης το καθιστά ισχυρότερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα PDAs που κυκλοφορούν στην αγορά, αναφέρει η ανακοίνωση.

Άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για ευκολία χρήσης στο σκοτάδι και ένα σταθμό βάσης με ακουστικά για μεγαλύτερη διευκόλυνση στη χρήση.

Το MLS Destinator είναι το πλέον προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς με αυξημένη λειτουργικότητα. Το σύστημα παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει απλά και γρήγορα τη διεύθυνση ή ένα από τα 17.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος που θέλει να πάει και το MLS Destinator τον καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο βασικό οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Παράλληλα το MLS Destinator στην παρούσα έκδοσή του περιέχει χάρτες οδών για Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.

Το σύστημα βασίζεται στο παγκοσμίως καταξιωμένο λογισμικό πλοήγησης Destinator, ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες σχεδιασμένους από την καταξιωμένη εταιρία NGI.

To MLS Destinator περιλαμβάνει ακόμη το Ελληνοαγγλικό - Αγγλοελληνικό ηλεκτρονικό μεταφραστικό λεξικό Interactive Dictionary MLS - Εκδόσεων Σταφυλίδη με πάνω από 270.000 λήμματα, καθώς και 30 διασκεδαστικά παιχνίδια.

Το MLS Destinator είναι έτοιμo προς χρήση και ενεργοποιείται αυτόματα με την εισαγωγή της κάρτας, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση από τη μεριά του χρήστη ή εισαγωγή κωδικού. Η τεχνική υποστήριξη του MLS Destinator παρέχεται από την MLS.

Η διανομή του κοινού προϊόντος θα γίνεται από την MLS με την υποστήριξη της Fujitsu Siemens Computers, ενώ θα γίνουν και από τις δύο εταιρίες ενέργειες marketing, παρουσίασης και διαφήμισης. Επίσης θα επιδιωχθούν συμφωνίες σε Β2Β επίπεδο με την επιμέλεια της Fujitsu Siemens Computers.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v