Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Aρχίζουν εργασίες επέκτασης της 6ης προβλήτας

Εντός του μήνα αναμένεται να αρχίσσουν οι εργασίες επέκτασης της 6ης προβλήτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ, Ιωάννης Τσάρας, στο χαιρετισμό του κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού.

ΟΛΘ: Aρχίζουν εργασίες επέκτασης της 6ης προβλήτας
Εντός του μήνα αναμένεται να αρχίσσουν οι εργασίες επέκτασης της 6ης προβλήτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ, Ιωάννης Τσάρας, στο χαιρετισμό του κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια. Οπως σημείωσε ο κ. Τσάρας, η υφιστάμενη συνεργασία με την κινεζική ναυτιλιακή εταιρία ”Cosco” μπορεί να διευρυνθεί καθώς λόγω της επέκτασης της 6ης προβλήτας θα μπορούν πλέον να προσεγγίζουν ακόμη μεγαλύτερα πλοία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Τσάρα, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στις αρχές Μαρτίου και γύρω από το θέμα του Εμπορευματικού Σταθμού που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί σε έκταση 220 στρεμμάτων, στη βάση της 6ης προβλήτας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v