Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Πιθανή η συνεργασία με Iberdrola

Εξαγορά ενός ποσοστού του εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο των Ελληνικών Πετρελαίων στη Θεσσαλονίκη ή και από κοινού διεκδίκηση των μελλοντικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής επίσης με φυσικό αέριο προβλέπει η ενδεχόμενη συνεργασία της Iberdrola με τα ΕΛΠΕ.

ΕΛΠΕ: Πιθανή η συνεργασία με Iberdrola
Εξαγορά ενός ποσοστού του εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο των Ελληνικών Πετρελαίων στη Θεσσαλονίκη ή και από κοινού διεκδίκηση των μελλοντικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής επίσης με φυσικό αέριο προβλέπει, σύμφωνα με την HSBC, η ενδεχόμενη συνεργασία της Iberdrola με τα ΕΛΠΕ.

Όπως επισημαίνει στο πρωινό της report η χρηματιστηριακή, κατά τις χθεσινές επαφές του επικεφαλής της ισπανικής εταιρίας με παράγοντες της ελληνικής αγοράς ενέργειας, δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα ΕΛΠΕ στον τομέα της εγχώριας ηλεκτροπαραγωγής.

Όπως επισημαίνει η Π&Κ, ο διευθύνων σύμβουλος της Iberdrola συναντήθηκε χθες με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΠΕ, κ. Καβουλάκο, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, κατόπιν της χθεσινής συνάντησης του κ. Galan με τον υπουργό Ανάπτυξης, η Iberdrola σχεδιάζει επένδυση 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για τα επόμενα 3 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v