Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Αττικής: Θετική πορεία της e-Global το 2005

Τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2005 ανακοίνωσε η αλυσίδα internet Station e-Global, μέλος της Τράπεζας Αττικής. Στόχος για το 2006 αποτελεί η δημιουργία 13 επιπλέον εταιρικών καταστημάτων και 20 franchise.

Τρ. Αττικής: Θετική πορεία της e-Global το 2005
Τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2005 ανακοίνωσε η αλυσίδα internet Station e-Global, μέλος της Τράπεζας Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τo συγκεκριμένο διάστημα αποτέλεσε για την εταιρία άλλη μία δημιουργική, αναπτυξιακή και κερδοφόρα περίοδο.

Ειδικότερα, υπήρξε αύξηση του κύκλου εργασιών έναντι του 2004 κατά 506,50% με αποτέλεσμα ο κύκλος εργασιών για την μητρική εταιρεία να ανέρχεται στο ποσό των 2,300 εκατ. ευρώ και για τα καταστήματα με την μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise)στα 4,900 εκατ. ευρώ, μικτό 7,200 εκατ. ευρώ.

Η εταιρία e-Global μέσα στο έτος 2005 δημιούργησε 82 νέες θέσεις εργασίας και η πρόβλεψη της για το νέο έτος είναι διπλασιασμός του τζίρου και του προσωπικού.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Κατοστάρης Γεώργιος σε δήλωση του επισημαίνει ”Στόχος της e-Global είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο των internet station (internet café). Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο της e-Global ότι δεν επαναπαυόμαστε και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης θα εστιάσούμε την προσοχή μας για το έτος 2006 για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα μας. Με τη νέα χρόνια η αλυσίδα e-Global στοχεύει σε 13 επιπλέον εταιρικά καταστήματα και 20 franchise έτσι ώστε να επιτευχθεί το όραμα μας για ένα κατάστημα σε κάθε πρωτεύουσα νομού.”

Τονίζεται, πως η e-Global υποδέχεται το 2006 ελπίζοντας ότι θα είναι μια πιο δημιουργική χρόνια για όλους έτσι ώστε να μπορέσει το Internet να πάψει να θεωρείται προνόμιο των λίγων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v