Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα έκδοση του Interactive Dictionary από MLS

Την κυκλοφορία της νέας PLATINUM έκδοσης του Interactive Dictionary, του δημοφιλούς ηλεκτρονικού Αγγλοελληνικού - Ελληνοαγγλικού λεξικού που βασίζεται στο καταξιωμένο έντυπο λεξικό HyperLexicon των Εκδόσεων Σταφυλίδη, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Νέα έκδοση του Interactive Dictionary από MLS
Την κυκλοφορία της νέας PLATINUM έκδοσης του Interactive Dictionary, του δημοφιλούς ηλεκτρονικού Αγγλοελληνικού - Ελληνοαγγλικού λεξικού που βασίζεται στο καταξιωμένο έντυπο λεξικό HyperLexicon των Εκδόσεων Σταφυλίδη, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Η έκδοση PLATINUM, πέρα από μία σειρά καινοτομικών χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, περιλαμβάνει και το Νέο Λεξικό της Ελληνικής των Εκδόσεων Σταφυλίδη, καθιστώντας το Interactive Dictionary απαραίτητο εργαλείο για τον μαθητή, τον φοιτητή, τον εκπαιδευτικό, τον επιστήμονα.

Με τα συνολικά περισσότερα από 400.000 λήμματα και τις 2.700.000 λέξεις που περιλαμβάνει, η PLATINUM έκδοση του Interactive Dictionary είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, τη μετάφραση Αγγλικών αλλά και Ελληνικών κειμένων, τη συγγραφή αγγλικών κειμένων αλλά και την κατανόηση αγγλόφωνων κειμένων από web sites στο internet, από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από έγγραφα σε ηλεκτρονική αλλά και σε έντυπη μορφή.

Η νέα έκδοση του interactive Dictionary με την τεχνολογία άμεσης Μετάφρασης που διαθέτει συνεργάζεται αρμονικά με το MS Word, Internet Explorer, Outlook και Outlook express. Κάνοντας δεξί κλικ σε οποιαδήποτε λέξη που βρίσκεται σε αυτές τις εφαρμογές εμφανίζεται άμεσα η μετάφρασή της.

Η αναζήτηση των λέξεων βασίζεται σε ευφυή μηχανισμό που επιτρέπει όχι μόνο την αναζήτηση ολόκληρης της λέξης αλλά και οποιουδήποτε μέρους αυτής, ενώ με την λειτουργία της λημματοποίησης είναι δυνατή η σύνδεση λέξεων που συναποτελούνται από το ίδιο θέμα.

Η εκφώνηση των αγγλικών λημμάτων γίνεται από προηχογραφημένη φωνή φυσικού ομιλητή. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν την ορθή προφορά της λέξης αλλά και να εξασκηθούν σε αυτήν.

Με τη λειτουργία της Προσθήκης νέων λημμάτων και Τροποποίησης υφιστάμενων λημμάτων με προσθήκη νέων ερμηνειών δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη της προσθήκης νέων λημμάτων και της συμπλήρωσης των υφιστάμενων λημμάτων ώστε το λεξικό να παραμένει για πάντα επίκαιρο.

Παράλληλα παρέχονται και όλες οι σύγχρονες δυνατότητες μιας εφαρμογής γραφείου για τον χειρισμό των λημμάτων όπως η αντιγραφή, επικόλληση και εκτύπωση μεμονωμένων λημμάτων ή/και ομάδων λημμάτων, η δημιουργία προσωπικού λεξικού του χρήστη καθώς και η προσθήκη συχνά χρησιμοποιούμενων λημμάτων στα Αγαπημένα.

Η λιανική τιμή πώλησης της PLATINUM έκδοσης του Interactive Dictionary ανέρχεται στα 29 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το Interactive Dictionary είναι διαθέσιμο από όλες τις μεγάλες αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία, hypemarkets, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και καταστήματα πώλησης Η/Υ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v