Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica: Ενδιαφέρον για το Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Το ενδιαφέρον της για το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιβεβαιώνει η Attica Συμμετοχών, σε απάντησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσίευμα της ”Ημερησία” με τίτλο ”Διερευνητική πρόσκληση ενδιαφέροντος για διαχείριση terminal. Ενδιαφέρον από την ATTICA για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας”.

Attica: Ενδιαφέρον για το Λιμάνι Ηγουμενίτσας
Το ενδιαφέρον της για το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιβεβαιώνει η Attica Συμμετοχών, σε απάντησή της προς την από 24/1/06 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ημερησία” με τίτλο ”Διερευνητική πρόσκληση ενδιαφέροντος για διαχείριση terminal. Ενδιαφέρον από την ATTICA για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας”.

Ειδικότερα, η εταιρία επισημαίνει ότι εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της στην σχετική προκήρυξη του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛ.ΗΓ.) για τη διερεύνηση της αξιοποίησης του χώρου που διατίθεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την εύρυθμη διακίνηση ασυνόδευτων επικαθήμενων (trailers).

Σημειώνει ότι ”η εκδήλωση ενδιαφέροντος της Attica είναι το πρώτο στάδιο μιας διερευνητικής διαδικασίας, όπως άλλωστε εμφανίζεται και στον τίτλο του δημοσιεύματος, που θα απαιτήσει διαπραγμάτευση με τον ΟΛ.ΗΓ. για θέματα χρονικών πλαισίων, υποδομών και λειτουργίας του χώρου, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα προχωρήσει σε επόμενο στάδιο”.

”Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος οι οποίες αποτελούν ουσιαστικές πληροφορίες για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η εταιρία, όπως άλλωστε είναι η πάγια τακτική της, θα ενημερώσει έγκαιρα τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v