Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: ”Δεν συζητάμε την... εξαγορά μας”

Oυδέποτε έχει έρθει σε επαφή με κάποιο private equity fund ή οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο προκειμένου να πραγματοποιηθεί πρόταση εξαγοράς της εταιρίας, τονίζει με ανακοίνωσή της η ΕΧΑΕ.

ΕΧΑΕ: ”Δεν συζητάμε την... εξαγορά μας”
Oυδέποτε έχει έρθει σε επαφή με κάποιο private equity fund ή οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο προκειμένου να πραγματοποιηθεί πρόταση εξαγοράς της εταιρίας, τονίζει με ανακοίνωσή της η ΕΧΑΕ, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ο Κόσμος του Επενδυτή” της 14-01-2006 με θέμα ”Κωδικός Χαϊλάντερ - Αγοράστε τη Σοφοκλέους - Μεγάλο διεθνές fund καταστρώνει σχέδιο εξαγοράς της ΕΧΑΕ”.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρίας στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των επενδυτών και των μετόχων της ΕΧΑΕ συμμετέχει ενεργά σε roadshows και πραγματοποιεί παρουσιάσεις σε ξένους θεσμικούς επενδυτές, των οποίων η συμμετοχή στην μετοχή της ΕΧΑΕ έχει αυξηθεί σημαντικά και ξεπερνάει πλέον το 25%.

Η διοίκηση της ΕΧΑΕ αναφέρει επίσης, ότι ουδεμία εκ των συναντήσεων - παρουσιάσεων αυτών δεν αφορούσε ενδεχόμενο εξαγοράς της εταιρίας από κάποιο private equity fund ή από οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v