Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις προσφορές στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ (update)

Τρεις είναι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν φάκελο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό που αφορά στην προμήθεια τερματικού εξοπλισμού και κέντρων υποστήριξης, αλλά και υπηρεσιών για λογαριασμό του ΟΠΑΠ.

Τρεις προσφορές στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ (update)
του Σταμάτη Ζαχαρού

Τρεις είναι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν φάκελο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό που αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού (τερματικών και κέντρων), υποστηρικτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών για το δίκτυο του ΟΠΑΠ, συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Οι τρεις υποψήφιοι, όπως μετέδωσε νωρίτερα το euro2day.gr και επιβεβαίωσε στη συνέχεια η διοίκηση του οργανισμού, είναι α)η Intralot σε συνεργασία με την Intracom, β) η G-Tech σε συνεργασία με την Info-Quest και τις Singular και Νeurosoft και γ) Scientific Games που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο Κοπελούζου σε συνεργασία με τις εταιριες Unisystems και Mellon.

Μέχρι και την Παρασκευή φημολογούνταν ότι θα υπήρχε και τέταρτος ενδιαφερόμενος και συγκεκριμένα η σουηδική εταιρία Essnet η οποία, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από παράγοντες της αγοράς δεν είχε καταθέσει, μέχρι πριν λίγη ώρα, τον φάκελό της.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαίου.

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως, όπως προκύπτει από το Γενικό Πρωτόκολλο Εισερχομένων Εγγράφων της εταιρίας, σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2006 και στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών” κατατέθηκαν, με τη σειρά που αναφέρονται, οι κάτωθι προσφορές:

1. ”INTRALOT Α.Ε. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ”

2. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ”GTECH CORPORATION-GTECH GLOBAL SERVICES CORPORATION LIMITED”

3. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ”SCIENTIFIC GAMES INTERNATIONAL, INC-SCIENTIFIC GAMES WORLDWIDE LIMITED”.

Οι ανωτέρω προσφορές παραδόθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού για την αποσφράγιση και αξιολόγησή τους, καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v