Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Eγκριση για επιπλέον 20% στην Interlek

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης επιπλέον ποσοστού 20% στην Interlek, ανεβάζοντας τη συμμετοχή της σε 45%, καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Τουρκικές Αρχές, ανακοίνωσε η Intralot. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 67 εκατ. ευρώ.

Intralot: Eγκριση για επιπλέον 20% στην Interlek
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης επιπλέον ποσοστού 20% στην Interlek, ανεβάζοντας τη συμμετοχή της σε 45%, καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Τουρκικές Αρχές, ανακοίνωσε η Intralot.

Υπενθυμίζεται ότι η Interlek έχει 8-ετή αποκλειστική σύμβαση διαχείρισης του Στοιχήματος στην Τουρκία για λογαριασμό της Sportoto, του Τουρκικού Οργανισμού αθλητικών τυχερών παιχνιδιών.

Τα έσοδα του παιχνιδιού ξεπέρασαν τα 900 εκατ. δολάρια το 2005, που ήταν ουσιαστικά η πρώτη χρονιά πλήρους λειτουργίας του Στοιχήματος στην Τουρκία.

Η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η αυξανόμενη προβολή του παιχνιδιού από τα ΜΜΕ και το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των παικτών αναμένεται να ενισχύσουν τη διείσδυση του Στοιχήματος τα επόμενα χρόνια στην Τουρκία.

Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 67 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί μέσω πενταετούς τραπεζικού δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v