Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ”ασυμβίβαστο” οι ομάδες στο ”Στοίχημα” (update)

Yπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς η τροποποίηση του κανονισμού του ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, με την οποία επιτρέπεται η χρησιμοποίηση αγώνων των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων στα δελτία του παιχνιδιού, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Σε δηλώσεις του στο euro2day.gr ο Β. Νειάδας αναφέρεται στις λεπτομέρειες, στα ”ασυμβίβαστα” και στον Ολυμπιακό.

Με ”ασυμβίβαστο” οι ομάδες στο ”Στοίχημα” (update)
Yπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς η τροποποίηση του κανονισμού του παιχνιδιού ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, με την οποία επιτρέπεται η χρησιμοποίηση αγώνων των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων στα δελτία του παιχνιδιού, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Οπως δήλωσε στο euro2day.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας ”θα ισχύσει το ασυμβίβαστο, όπερ σημαίνει ότι τίθεται εκτός του ”Στοιχήματος” ο Ολυμπιακός”.

Σύμφωνα με τον κ. Νειάδα το ασυμβίβαστο θα ισχύσει για μετόχους ΠΑΕ που έχουν πάνω από 1% του μετοχικού κεφαλαίου είτε του ΟΠΑΠ είτε της Intralot.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς η απόφαση αυτή έχει ως βάση της τις ρυθμίσεις για το ”Βασικό Μέτοχο”.

Ειδικότερα, από την Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και στάλθηκε για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η τροποποίηση του κανονισμού του παιχνιδιού ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, με την οποία επιτρέπεται η χρησιμοποίηση αγώνων των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων στα δελτία του παιχνιδιού, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Η διαδικασία εφαρμογής του σχετικού κανονισμού απαιτεί χρονικό διάστημα κατ’ ελάχιστο 40 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσής του.

Ο παραπάνω κανονισμός ολοκληρώνει, όπως επισημαίνει ο ΟΠΑΠ, την σειρά μέτρων αναζωογόνησης του παιχνιδιού ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, στα πλαίσια βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς του και της προσπάθειας αντιμετώπισης του παράνομου στοιχηματισμού.

Σημειώνεται, ότι τα μέχρι τώρα εφαρμοσθέντα μέτρα, είχαν άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα στην αύξηση των πωλήσεων του παιχνιδιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v