Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης επί 10 μετοχών

Την ειδική διαπραγμάτευση των μετοχών των ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Alpha Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, ΕΕΕΚ, Cosmote, ΔΕΗ, Εμπορική Τράπεζα ξεκινάει από σήμερα 9 Ιανουαρίου 2006 η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Financial Group, έχοντας λάβει την ειδική έγκριση από το Χ.Α.

MFG: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης επί 10 μετοχών
Την ειδική διαπραγμάτευση των μετοχών των εισηγμένων εταιριών ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Alpha Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, ΕΕΕΚ, Cosmote, ΔΕΗ, Εμπορική Τράπεζα ξεκινάει από σήμερα 9 Ιανουαρίου 2006 η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Financial Group, έχοντας λάβει την ειδική έγκριση από το Χ.Α.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι γνωστό ότι ο θεσμός της ειδικής διαπραγμάτευσης είναι σημαντικός σε κάθε οργανωμένη και ανεπτυγμένη χρηματιστηριακή αγορά, διότι της προσφέρει εγγυημένη ρευστότητα βελτιώνοντας την εικόνα της αλλά και παρέχοντας ασφάλεια σε όλους τους επενδυτές.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ειδικού διαπραγματευτή, η Τράπεζα στοχεύει μεταξύ άλλων να συμβάλει στις προσπάθειες των φορέων της αγοράς, για την ανάπτυξη του ελληνικού χρηματιστηρίου μέσω του νέου κανονισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v