Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin FG: Διευκρινίσεις για δημοσίευμα

Διευκρινίσεις για τη συμφωνία της Επενδυτικής Τράπεζα Ελλάδος με τη Λαική Τράπεζα Κύπρου προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου στην αύξηση κεφαλαίου, παρέχει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Marfin Financial Group.

Marfin FG: Διευκρινίσεις για δημοσίευμα
Διευκρινίσεις για τη συμφωνία της Επενδυτικής Τράπεζα Ελλάδος με τη Λαική Τράπεζα Κύπρου προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου στην αύξηση κεφαλαίου, παρέχει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Marfin Financial Group, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Financial Group, συζητά με την Διοίκηση της Λαική Τράπεζα Κύπρου την παροχή διαφόρων υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής (investment banking).

Στα πλαίσια αυτά υπεγράφη συμφωνία, βάσει της οποίας η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος θα παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου για την κατά 61,3 εκατομμύρια κυπριακές λίρες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία πραγματοποιεί η Λαική Τράπεζα Κύπρου αυτήν την περίοδο.

Τέλος, επαναλαμβάνεται και με την παρούσα επιστολή, ότι πέραν της συνεχιζόμενης προσπάθειας παροχής υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής, η οποιαδήποτε φερόμενη από τα διάφορα δημοσιεύματα ανάμειξη του Ομίλου Marfin στα τεκταινόμενα στον Κυπριακό τραπεζικό χώρο είναι εκτός πραγματικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v