Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin FG: Συνεργασία IBG με Λαική Τράπεζα

Συμφωνία με τη Λαική Τράπεζα της Κύπρου προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου στην αύξηση κεφαλαίου, υπέγραψε η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, θυγατρική της Marfin FG, όπως ανακοίνωσε η τελευταία στο ΧΑ.

Marfin FG: Συνεργασία IBG με Λαική Τράπεζα
Συμφωνία με τη Λαική Τράπεζα της Κύπρου προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου στην αύξηση κεφαλαίου, υπέγραψε η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Financial Group, όπως ανακοίνωσε η τελευταία στο ΧΑ.

Ειδικότερα, η Marfin Financial Group σε απάντηση της επιστολής του ΧΑ με ημερομηνία 30.12.2005 σχολιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας ”ΠΟΛΙΤΗΣ” αλλά και τα σχετικά δημοσιεύματα των ελληνικών εφημερίδων που ακολούθησαν ως εξής:

”Η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, θυγατρική της Marfin Financial Group Συμμετοχών, συζητά με την Διοίκηση της Λαική Τράπεζα Κύπρου την παροχή διαφόρων υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής (investment banking).

Στα πλαίσια αυτά υπεγράφη σήμερα συμφωνία, βάσει της οποίας η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος θα παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου για την κατά 61,3 εκατομμύρια κυπριακές λίρες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία πραγματοποιεί η Λαική Τράπεζα Κύπρου αυτήν την περίοδο.

Πέραν της συνεχιζόμενης προσπάθειας παροχής υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής, η οποιαδήποτε φερόμενη από τα διάφορα δημοσιεύματα ανάμειξη του Ομίλου Marfin στα τεκταινόμενα στον Κυπριακό τραπεζικό χώρο είναι εκτός πραγματικότητας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v