Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η απόσχιση της Q-Telecom

Ολοκληρώθηκε στις 30/12/2005 η διαδικασία απόσχισης του τηλεπικοινωνιακού κλάδου της Info-Quest με τον εμπορικό τίτλο Q-Telecom. Ο κλάδος απορροφήθηκε από την Q-Telecom στην οποία έχουν μεταβιβαστεί, επίσης, οι δύο Ειδικές Άδειες που κατείχε η Info-Quest AEBE.

Ολοκληρώθηκε η απόσχιση της Q-Telecom
Ολοκληρώθηκε στις 30/12/2005 η διαδικασία απόσχισης του τηλεπικοινωνιακού κλάδου της Info-Quest με τον εμπορικό τίτλο Q-Telecom.

Ο κλάδος απορροφήθηκε από την Q-Telecom στην οποία έχουν μεταβιβαστεί, επίσης, κατόπιν σχετικής αποφάσεως της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, οι δύο Ειδικές Άδειες που κατείχε η Info-Quest AEBE.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Ειδική Άδεια για την εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση Δημόσιου Τηλεπικοινωνιακού Δικτύου Κινητών Επικοινωνιών και την παροχή συναφών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την Ειδική Άδεια για την εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση Δημόσιου Τηλεπικοινωνιακού Δικτύου Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης και την παροχή συναφών υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.

Στα πλαίσια της ανωτέρω απορρόφησης ήδη από 30/12/05 μεταβιβάστηκαν αυτομάτως όλες οι Συμβάσεις Συνδρομητών, Μεταπωλητών και Συνεργατών (κινητής και σταθερής τηλεφωνίας) από την Info-Quest στην εταιρία ”Q Telecommunications ΑΕΤ” η οποία συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον τίτλο και σήμα ”Q-Telecom”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v