Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ακινήτων: Ok από γ.σ. σε συγχώνευση με ΕΤΕ

Τη συγχώνευση με απορρόφηση από την Εθνική Τράπεζα ενέκρινε ομόφωνα η γ.σ. της Εθνικής Ακινήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα με απαρτία 80,17%. Ακομα η γ.σ. ενέκρινε τις πράξεις του Δ.Σ. για την ως άνω συγχώνευση.

Εθνική Ακινήτων: Ok από γ.σ. σε συγχώνευση με ΕΤΕ
Τη συγχώνευση με απορρόφηση από την Εθνική Τράπεζα ενέκρινε η γ.σ. της Εθνικής Ακινήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα με απαρτία 80,17%.

Συγκεκριμένα, ενέκρινε ομόφωνα :

* Τη συγχώνευση με απορρόφηση της ”ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε.”, από την ” ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ” και ειδικότερα α) το σχετικό από 13-10-2005 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, β) τον ισολογισμό μετασχηματισμού της εταιρίας με ημερομηνία 31-7-2005,γ) την από 16-9-2005 έκθεση του ορκωτού ελεγκτή λογιστή κ. Μιχαήλ Κόκκινου της εταιρίας KPMG για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας με ημερομηνία μετασχηματισμού 31-7-2005 για τους σκοπούς του άρθρου 2 του ν. 2166/1993 , ως ισχύει , δ) την έκθεση του ορκωτού ελεγκτή – λογιστή κ. Νικολάου Βουνισέα της εταιρίας KPMG επί της συγχωνεύσεως δια απορροφήσεως της Α.Ε. με την επωνυμία ”ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε.” σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-70 και 72-77 ΤΟΥ Κ.Ν. 2190/19, 1-5 του ν. 2166/1993 σε συνδυασμό με το άρθρο 16 του ν. 2515/1997.

* Τις πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την ως άνω συγχώνευση.

* Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κ. Άνθιμο Θωμόπουλο και την Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Κορίνα Δαγκλή, να εκπροσωπήσουν την ”ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε.” και να υπογράψουν στο όνομα αυτής την οριστική Σύμβαση Συγχωνεύσεως με απορρόφησή της από την ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”, η οποία θα καταρτισθεί συμβολαιογραφικώς από κοινού με τους νομίμους εκπροσώπους της απορροφώσας Τράπεζας και η οποία θα περιέχει τους όρους του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως που εγκρίθηκε σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v