Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Εκδοση δύο ομολογιακών 12,5 εκ. ευρώ

Την έκδοση δύο κοινών ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους κατ’ ανώτατο όριο 12.550.000 ευρώ, για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων πιστώσεων και μακροπρόθεσμων αναγκών κεφαλαίου κίνησης, αποφάσισε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μυτιληναίος.

Μυτιληναίος: Εκδοση δύο ομολογιακών 12,5 εκ. ευρώ
Την έκδοση δύο κοινών ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους κατ’ ανώτατο όριο 12.550.000 ευρώ, με σκοπό την αναχρηματοδότηση, με ευνοϊκότερους όρους, υφιστάμενων πιστώσεων και μακροπρόθεσμων αναγκών κεφαλαίου κίνησης, αποφάσισε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μυτιληναίος.

Ειδικότερα, αποφασίσθηκε η έκδοση:

(α) κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού κεφαλαίου ποσού 2.550.000,00 ευρώ και

(β) κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού κεφαλαίου ποσού 10.000.000,00 ευρώ.

Και τα δύο δάνεια θα είναι διάρκειας πέντε (5) ετών και θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση, έντοκα με κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Διατραπεζικό Επιτόκιο Ευρώ (Euribor) πλέον περιθωρίου.

Παράλληλα, η ΓΣ εξουσιοδότησε το ΔΣ της εταιρίας να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων των δανείων σχετικά με την διάθεσή τους σε πιστωτικά ιδρύματα ή άλλους χρηματοδοτικούς οργανισμούς, για το ειδικότερο περιεχόμενο των ομολογιών, τον τρόπο αποπληρωμής τους, τις εξασφαλίσεις που θα παρασχεθούν στους ομολογιούχους, το χρόνο αποπληρωμής και εν γένει εξόφλησης των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις ομολογίες.

Επίσης, αποφασίσθηκε η τροποποίηση των άρθρων 9 και 15, του Καταστατικού και η κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v