Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Πρόστιμα 29 εκατ. ευρώ από το ΥΕΝ

Πρόστιμα/εκπτώσεις, συνολικού ύψους ευρώ 29.145.105,09 ευρώ επιβλήθηκαν στην Intracom από το ΥΕΝ. H εταιρία βρίσκεται σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, ώστε να προβεί άμεσα στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντίκρουση του περιεχομένου της προαναφερόμενης Υπουργικής Απόφασης.

Intracom: Πρόστιμα 29 εκατ. ευρώ από το ΥΕΝ
Πρόστιμα/εκπτώσεις, συνολικού ύψους ευρώ 29.145.105,09 ευρώ επιβλήθηκαν στην Intracom από το ΥΕΝ, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.

Τα ανωτέρω πρόστιμα/εκπτώσεις επεβλήθησαν διότι, κατά την άποψη του ΥΕΝ, υπήρξε εκπρόθεσμη παράδοση και αποκλίσεις από τις προδιαγραφές αναφορικά με τα είδη σύμβασης που συνήφθη μεταξύ ΥΕΝ και Intracom για την υλοποίηση του έργου του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (VTMIS), τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Intracom θεωρεί ότι η επιβολή του προστίμου δεν είναι σύννομη, τόσον από τυπικής, όσο και από ουσιαστικής πλευράς, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της, βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, πρόκειται δε να προβεί άμεσα στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντίκρουση του περιεχομένου της προαναφερόμενης Υπουργικής Απόφασης και την ανατροπή αυτής.

Προς τούτο, η Intracom θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετική με το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v