Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

M.F.G.: Δεν εξετάζει πώληση του 10,6% της Εγνατίας

Σε διάψευση δημοσιεύματος καθημερινής οικονομικής εφημερίδας, που αναφέρει ότι ”μεταξύ των εναλλακτικών σεναρίων που έχουν εξεταστεί περιλαμβάνεται ακόμη και η πώληση από τη Marfin του 10,6% της Εγνατίας στη Societe Generale, προχώρησε η Marfin Financial Group.

M.F.G.: Δεν εξετάζει πώληση του 10,6% της Εγνατίας
Σε διάψευση δημοσιεύματος καθημερινής οικονομικής εφημερίδας, που αναφέρει ότι ”μεταξύ των εναλλακτικών σεναρίων που έχουν εξεταστεί περιλαμβάνεται ακόμη και η πώληση από τη Marfin του 10,6% της Εγνατίας στη Societe Generale, προχώρησε η Marfin Financial Group”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Marfin FG βρίσκεται σε συνεννόηση και έχει άριστη συνεργασία με τους ιστορικούς μετόχους της Εγνατίας Τράπεζας κ. Β. Θεοχαράκη και Αλ. Μπακατσέλο, κάτι που αποκλείει μεμονωμένες και μη συντονισμένες κινήσεις.

Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις αφορούν την Εγνατία Τράπεζα λαμβάνονται υπό την ηγεσία του κ. Β. Θεοχαράκη, με απόλυτη σύμπνοια των λοιπών μεγάλων μετόχων και με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τόσο των μετόχων όσο και των στελεχών και των εργαζομένων στην τράπεζα.

Στη γραμμή αυτή συντάσσεται πλήρως και η Marfin FG, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v