Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vojvodjanska Bank:Στο β’ γύρο 4 ελληνικές τράπεζες

Στον επόμενο ”γύρο” περνούν και οι 11 τράπεζες, μεταξύ των οποίων και 4 ελληνικές, που έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση της Vojvodjanska Bank, της πέμπτης μεγαλύτερης τράπεζας της Σερβίας, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας Radovan Jelasic.

Vojvodjanska Bank:Στο β’ γύρο 4 ελληνικές τράπεζες
Στον επόμενο ”γύρο” περνούν και οι 11 τράπεζες, μεταξύ των οποίων και 4 ελληνικές, που έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση της Vojvodjanska Bank, της πέμπτης μεγαλύτερης τράπεζας της Σερβίας, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας Radovan Jelasic, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Dow Jones.

Ειδικότερα οι τράπεζες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι: Credit Agricole, PNB Paribas, Banca Intesa SpA, UniCredit SpA, Saopaolo, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εμπορική Τράπεζα, OTP Bank και PKO Bank.

Στις δηλώσεις του ο κ. Jelasic άφησε να εννοηθεί ότι το κύριο κριτήριο για την απόκτηση του 99,29% της Vojvodjanska δεν θα είναι το τίμημα που θα καταβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, αλλά σημαντικότερο είναι ο νέος ιδιοκτήτης να μην αποκτήσει μονοπωλιακή θέση στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v