Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Εξετάζει κίνητρα για αποχώρηση 250 στελεχών

Κίνητρα για την αποχώρηση 250 στελεχών εξετάζει η ΔΕΗ. Το σχέδιο που αναμένεται να τεθεί προς έγκριση, στο αμέσως προσεχές διάστημα, στο διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης αφορά διευθυντικά στελέχη που βρίσκονται σε ”κατάσταση ψυγείου” και τα οποία στην πλειονότητά τους έχουν ήδη θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.

ΔΕΗ: Εξετάζει κίνητρα για αποχώρηση 250 στελεχών
της Χρύσας Λιάγγου

Κίνητρα για την αποχώρηση 250 στελεχών εξετάζει η ΔΕΗ. Το σχέδιο που αναμένεται να τεθεί προς έγκριση, στο αμέσως προσεχές διάστημα, στο διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης αφορά διευθυντικά στελέχη που βρίσκονται σε ”κατάσταση ψυγείου” και τα οποία στη πλειονότητά τους έχουν ήδη θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Η πρόταση της ΔΕΗ θα έχει ως στόχο την αποχώρηση 250 στελεχών και προβλέπει την καταβολή τεσσάρων μισθών για όσους έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Τα κίνητρα επαυξάνονται μέχρι τους 20 μισθούς για τις περιπτώσεις εκείνες που βρίσκονται κοντά στο όριο συνταξιοδότησης.

Το συνολικό κόστος για την υλοποίηση του σχεδίου προβλέπεται σε 15 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται πως το κόστος για τη μισθοδοσία των 250 στελεχών που δεν προσφέρουν τίποτα στην Επιχείρηση ανέρχεται σε ετήσια βάση σε 10 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v