Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αδικαιολόγητο θεωρεί το πρόστιμο η AMC

Την έκπληξή της για την επιβολή προστίμου από την Αλβανική Επιτροπή Ανταγωνισμού εκφράζει σε ανακοίνωσή της η θυγατρική της Cosmote, AMC, επισημαίνοντας ότι θεωρεί τόσο την απόφαση όσο και το ύψος του προστίμου αδικαιολόγητα.

Cosmote: Αδικαιολόγητο θεωρεί το πρόστιμο η AMC
Την έκπληξή της για την επιβολή προστίμου από την Αλβανική Επιτροπή Ανταγωνισμού με την αιτιολογία της αποφυγής χορήγησης στοιχείων αναφορικά με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η θυγατρική της Cosmote, AMC.

Όπως επισημαίνεται, ”οι δραστηριότητες της AMC, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της εταιρίας, διέπονται από διαφάνεια. Παράλληλα, η συνεργασία μας με τις αρμόδιες αρχές και η ανταπόκρισή μας στα αιτήματά τους αποτελεί πάγια πρακτική της Εταιρίας μας και ως εκ τούτου θεωρούμε την απόφαση αλλά και το ύψος του προστίμου ως αδικαιολόγητα”.

Η AMC σημειώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσει το συμφέρον της εταιρίας, των εργαζομένων, αλλά και των πελατών της, πάντα στο πλαίσιο που ορίζει η νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο που επεβλήθη στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Albanian Mobile Communications (AMC), ανέρχεται σε 1,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v