Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμμετοχή σε συνέδριο στο Dubai

Η INTRACOM είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που συμμετέχει στο 3ο Συνέδριο Mobility and Wireless Μέσης Ανατολής στο Dubai. Το 3ο Συνέδριο Mobility and Wireless Μέσης Ανατολής είναι ένα σημαντικό ετήσιο τεχνολογικό γεγονός στο οποίο εκτίθενται οι τελευταίες εξελίξεις.

Intracom: Συμμετοχή σε συνέδριο στο Dubai
Η INTRACOM είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που συμμετέχει στο 3ο Συνέδριο Mobility and Wireless Μέσης Ανατολής στο Dubai, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της.

Το 3ο Συνέδριο Mobility and Wireless Μέσης Ανατολής είναι ένα σημαντικό ετήσιο τεχνολογικό γεγονός στο οποίο εκτίθενται οι τελευταίες εξελίξεις και εγκατεστημένα συστήματα, συμπληρωμένα από τεχνολογίες αιχμής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση εμπειρία τεχνολογιών, εξοπλισμού, λύσεων και υπηρεσιών.

Η INTRACOM παρουσιάζει στο Συνέδριο την ομάδα προϊόντων Point to Multipoint ασύρματης ευρυζωνικής μετάδοσης WiBAS και τη λύση πρόσβασης πολλαπλών υπηρεσιών fs|cdn. Η ομάδα προϊόντων WiBAS προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά σε παρόχους δικτύων για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων πρόσβασης.

Η λύση πρόσβασης πολλαπλών υπηρεσιών fs|cdn αποτελεί την ιδανική λύση για παρόχους δικτύων που θέλουν να προσφέρουν εικόνα, τηλεφωνία και Internet υπηρεσίες ταυτόχρονα.

Η ομάδα προϊόντων ασύρματης ευρυζωνικής μετάδοσης WiBAS βασίζεται στην τεχνολογία IEEE 801.16. Περιλαμβάνει την WiMAX συμβατή λύση WiBAS-MAX, ικανή να παρέχει πρόσβαση πολλαπλών υπηρεσιών (Triple-Play) σε μεγάλο αριθμό χρηστών.

Περιλαμβάνει ακόμα την λύση WiBAS-PRO, ένα προηγμένο σύστημα ασύρματης ευρυζωνικής μετάδοσης, ικανό να χρησιμοποιηθεί ως μεταφορέας άλλων λύσεων (Backhauling) όπως WiMAX, 2G/3G, xDSL, σε μεγάλες αποστάσεις με απόδοση αιχμής.

Επιπλέον, η λύση WiBAS-2X αποτελεί το πρώτο σύστημα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί την τεχνολογία 802.16 στην μπάντα των 26GHz/28GHz, επιτυγχάνοντας ταχύτητες πλέον των 130Mbps ανά σταθμό μετάδοσης.

Η λύση πρόσβασης πολλαπλών υπηρεσιών fs|cdn αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει σε παρόχους δικτύων να προσφέρουν και να διαχειρίζονται υπηρεσίες πολυμέσων σε τελικούς πελάτες.

Οι υπηρεσίες που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν Μετάδοση Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου, Εικόνας και Ήχου κατά παραγγελία (On Demand), Διαδραστικό Οδηγό Υπηρεσιών, Δικτυακά Παιγνίδια, Πλοήγηση στο Internet, τηλεφωνία σε τηλεόραση και υπολογιστή, κ.ά.

Στόχος της INTRACOM να παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων στο χώρο των προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας λύσεις στην γεωγραφική περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, τονίζεται στην ανακο΄λινωση της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v