Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Κρούσματα παράνομου στοιχηματισμού

Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, σε 4 καφετέριες της Θεσσαλονίκης, κατεγράφησαν κρούσματα διεξαγωγής παράνομου στοιχηματισμού και συνελήφθησαν 14 άτομα, ως δράστες, που ευθύνονται για την παράνομη αυτή δραστηριότητα με άμεση συμμετοχή των τριών εταιριών BETANDWIN, GOLDBET και BETONET – SMART BET.

ΟΠΑΠ: Κρούσματα παράνομου στοιχηματισμού
Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι σε εφαρμογή του ειδικού νόμου περί παράνομου στοιχηματισμού και σχετικών αναφορών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, σε 4 καφετέριες της Θεσσαλονίκης, κατεγράφησαν κρούσματα διεξαγωγής παράνομου στοιχηματισμού.

Όπως αναφέρει, συνελήφθησαν 14 άτομα, ως δράστες, που ευθύνονται για την παράνομη αυτή δραστηριότητα με άμεση συμμετοχή των τριών εταιριών BETANDWIN, GOLDBET και BETONET – SMART BET που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Η ΟΠΑΠ σημειώνει ότι μία εκ των τεσσάρων υποθέσεων, αυτή που διαδραματίστηκε στην καφετέρια με την επωνυμία ”Ηλέκτρα”, εκδικάστηκε και στους 2 συλληφθέντες ως δράστες επεβλήθησαν ποινές φυλάκισης 5 και 6 μηνών.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι στην πόλη της Ρόδου συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο δύο άτομα και παραπέμφθηκαν σήμερα για να δικαστούν με την αυτόφωρο διαδικασία.

Τέλος, το θέμα έχει εισαχθεί στο ΔΣ της εταιρίας για την ανάθεση της νομικής εκπροσώπησης του Οργανισμού ενώπιον του δικαστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v