Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για διαγωνισμό ΔΕΣΜΗΕ

H Αλουμίνιο της Ελλάδος εμπίπτει στους όρους της προκήρυξης του ΔΕΣΜΗΕ, για τη δέσμευση μακροχρόνιων διασυνδέσεων στα βόρεια σύνορα της χώρας, γνωστοποίησε με απαντητική της επιστολή προς το ΧΑ, η Μυτιληναίος.

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για διαγωνισμό ΔΕΣΜΗΕ
H Αλουμίνιο της Ελλάδος εμπίπτει στους όρους της προκύρηξης του ΔΕΣΜΗΕ, για τη δέσμευση μακροχρόνιων διασυνδέσεων στα βόρεια σύνορα της χώρας, γνωστοποίησε με απαντητική της επιστολή προς το ΧΑ, η Μυτιληναίος.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, ο Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) προκήρυξε διαγωνισμό για τη δέσμευση μακροχρόνιων διασυνδέσεων στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εταιρίες που εμπορεύονται ηλεκτρική ενέργεια και οι επιλέγοντες πελάτες.

Η Μυτιληναίος δεν ανήκει σε καμία κατηγορία των ως άνω εταιριών.

Αντιθέτως, η θυγατρική της εταιρία Αλουμίνιον της Ελλάδος, ως επιλέγων πελάτης, εισάγει ήδη εδώ και δύο χρόνια ηλεκτρική ενέργεια σε περιορισμένες ποσότητες.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξει σχετικώς οποιαδήποτε μεταβολή, θα ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό χωρίς καθυστέρηση, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v