Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διευκρινίσεις για Stock Option Plan

Διευκρινίσεις στο πλαίσιο της ετήσιας εφαρμογής του εγκεκριμένου από τις έκτακτες γ.σ. της 28.02.2001 και 27.09.2001 προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης στη Διοίκηση και στους εργαζομένους, παρέχει με ανακοίνωσή της η Intralot.

Intralot: Διευκρινίσεις για Stock Option Plan
Διευκρινίσεις στο πλαίσιο της ετήσιας εφαρμογής του εγκεκριμένου από τις έκτακτες γ.σ. της 28.02.2001 και 27.09.2001 προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης στη Διοίκηση και στους εργαζομένους, παρέχει με ανακοίνωσή της η Intralot.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος, οι εργαζόμενοι στην εταιρία που είναι δικαιούχοι δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών, καλούνται να δηλώσουν εγγράφως στο Δ.Σ. της εταιρίας, την πρόθεσή τους να ασκήσουν εν όλω ή εν μέρει τα δικαιώματά τους και να καταβάλουν σε μετρητά το τίμημα εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Δεκεμβρίου 2005.

Η προσφορά αυτή απευθύνεται, κατόπιν ασκήσεως των δικαιωμάτων κατά τα προηγούμενα έτη στο σύνολό τους από 134 εργαζομένους της Intralot και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σε 24 εργαζομένους της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και αφορά σε 105.830 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Intralot, ονομαστικής αξίας 0,37 ευρώ η καθεμία, οι οποίες θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2006, χωρίς τροποποίηση του καταστατικού της και χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υφισταμένων κατά την έκδοση μετοχών.

Με βάση το πρόγραμμα (το οποίο τέθηκε σε ισχύ το Νοέμβριο του 2002), η τιμή έκδοσης των νέων μετοχών, όποτε ασκούνται τα δικαιώματα, είναι 5,87 ευρώ ανά μετοχή και κατόπιν της από 16.9.2005 αποφάσεως του ΔΣ της εταιρίας (και σε εκτέλεση αποφάσεων της ΓΣ της εταιρίας που προβλέπουν ότι σε περίπτωση μεταβολής του αριθμού των μετοχών της εταιρίας, τόσο ο αριθμός των μετοχών του δικαιούχου, όσο και η τιμή διάθεσης αυτών, θα αναπροσαρμόζονται έτσι ώστε να διατηρείται η αναλογία συμμετοχής εκάστου Δικαιούχου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας), η τιμή έκδοσης των νέων μετοχών, λόγω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με απόφαση της ΓΣ της 4.5.2005 και εκδόσεως μίας νέας μετοχής για κάθε μια παλαιά, κατά το τρέχον έτος και για τα επόμενα, ορίστηκε σε 2,935 ανά μετοχή.

Το Δ.Σ. της Intralot κατά τον μήνα Ιανουάριο του 2006 θα προβεί με απόφασή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα έχουν ασκηθεί με τις δηλώσεις των δικαιούχων και με τον αριθμό των μετοχών για τις οποίες θα καταβληθεί το τίμημα κατά τον Δεκέμβριο του 2005.

Μετά την εμπρόθεσμη καταβολή του τιμήματος των μετοχών από τους δικαιούχους το Δ.Σ. θα πιστοποιήσει την καταβολή της αύξησης του και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι νέες μετοχές να εισαχθούν για διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v