Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Εξαμηνιαία δέσμευση για νέο placement

Στα τρία επενδυτικά σχέδια της Motor Oil αναφέρθηκε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας κ. Πέτρος Τζανετάκης σε συνέντευξή του στο Bloomberg, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στα άμεσα σχέδια της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν συμπεριλαμβάνεται το ενδεχόμενο ενός placement.

Motor Oil: Εξαμηνιαία δέσμευση για νέο placement
Μέχρι τα μέσα του 2006 θα αποφασίσει η Motor Oil εάν θα προχωρήσει σε επένδυση νέων διυλιστηρίων (αυξάνοντας την παραγωγή), γεγονός που θα ενισχύσει τον όγκο των πωλήσεων από το 2009 και μετά, όπως ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Πέτρος Τζανετάκης σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Εξάλλου, ο κ. Τζανετάκης αναφέρθηκε γενικότερα στα επόμενα τρία επενδυτικά σχέδια του ομίλου της Motor Oil, και συγκεκριμένα στην αύξηση της παραγωγικότητας των λιπαντικών, στην ενίσχυση της παραγωγικότητας στη διύλιση και στο νέο πιθανό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισµού.

Παράλληλα, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου σημείωσε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη (η οποία κατέχει το 67,4%) δεν εξετάζει την πιθανότητα ενός placement, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει δεσμευτική εξαμηνιαία περίοδος από το τελευταίο placement (16,4%) που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο (και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα).

Θετική δηλώνει η Σίγμα Securities για τις προοπτικές της Motor Oil, επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 20,11 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v