Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Εγκαίνια Mothercare στη Βουλγαρία

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Mothercare στην Βουλγαρία, από την Κλουκίνας Λάππας. Το δεύτερο κατάστημα Mothercare στην Σόφια αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάρτιο του 2006.

Κλουκίνας: Εγκαίνια Mothercare στη Βουλγαρία
Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Mothercare στην Βουλγαρία, με επίσημους καλεσμένους από την διπλωματική, πολιτική και επιχειρηματική ζωή της χώρας, καθώς και μεγάλο αριθμό επισκεπτών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κλουκίνας Λάππας.

Το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική εμπορική περιοχή της Σόφιας και διαθέτει στην αναπτυσσόμενη αγορά της Βουλγαρίας την πλήρη γκάμα των προϊόντων Mothercare.

Το δεύτερο κατάστημα Mothercare στην Σόφια αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάρτιο του 2006. Το κατάστημα θα διαθέτει επιπλέον και χώρο γραφείων, και θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Σόφιας, το Mall of Sofia, το οποίο είναι συνολικής επιφάνειας 75.000 τετραγωνικών μέτρων.

Στην Βουλγαρία η εταιρία διαθέτει ήδη ειδικό αποθηκευτικό χώρο για την υποστήριξη των πωλήσεων, αλλά και της ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας στην Βουλγαρική αγορά.

Παράλληλα, από το τέλος του Σεπτεμβρίου 2005 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Mothercare στα Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.). Το κατάστημα είναι επιφάνειας 360 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο υπερσύγχρονο Εμπορικό Κέντρο Ramstore, στο κέντρο των Σκοπίων.

Στους πρώτους μήνες της λειτουργίας του καταστήματος η ανταπόκριση της αγοράς είναι ιδιαίτερα θετική, τόσο σε επίπεδο της προσέλευσης του κοινού, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων.

Στην Ρουμανία λειτουργούν ήδη με επιτυχία 3 καταστήματα Mothercare σε κεντρικά εμπορικά σημεία της πόλης του Βουκουρεστίου, ενώ στα σχέδια της εταιρείας προβλέπονται 2 ακόμα καταστήματα σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2006 αναμένεται η έναρξη λειτουργίας καταστημάτων Mothercare στις πόλεις Τιμισοάρα και Κοστάντζα.

Τέλος, η εταιρία βρίσκεται αυτή την στιγμή σε διαδικασία έρευνας και αξιολόγησης αγοράς, για την επέκτασή της και σε περαιτέρω Βαλκανικές αγορές, με την δημιουργία καταστημάτων στην Σερβία και την Ουγγαρία εντός του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v