Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΜs της Εθνικής στα πρατήρια της ΕΚΟ - ΕΛΔΑ

Τη συμφωνία για εγκατάσταση και λειτουργία ΑΤΜs σε πρατήρια υγρών καυσίμων της ΕΚΟ - ΕΛΔΑ σε όλη την επικράτεια, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε χθες, 18/6/2002.

ΑΤΜs της Εθνικής στα πρατήρια της ΕΚΟ - ΕΛΔΑ
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η εταιρία πετρελαιοειδών ΕΚΟ - ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο της αμοιβαίας προώθησης των δραστηριοτήτων τους, ανακοινώνουν την πρόσφατη συμφωνία τους για εγκατάσταση και λειτουργία ΑΤΜs σε πρατήρια υγρών καυσίμων της εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για συνεργασίες κοινού ενδιαφέροντος και αναμένεται ότι θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές, δεδομένου ότι οι πελάτες της ΕΚΟ - ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο δίκτυο πρατηρίων της, θα έχουν τη δυνατότητα διενέργειας των τραπεζικών τους συναλλαγών με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας και οι συμβάσεις μίσθωσης των χώρων υπογράφηκαν χθες (18/6/2002), από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΚΟ - ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ κ. Σταύρο Παπαδόπουλο και εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δικτύου Εσωτερικού κ. Γεώργιο Γιαννισάκη και την Υποδιευθύντρια κ. Μαρία Μυζήθρα.

Επίσης, η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών μίας νέας μονάδας, του κινητού συνεργείου Αρτέμιδας -Λούτσας Αττικής. Το κινητό συνεργείο υπάγεται στο κατάστημα Σπάτων (087) και είναι ενταγμένο στο σύστημα ΟΝ-LINE / REAL TIME. Στο χώρο του κινητού συνεργείου εγκαταστάθηκε και λειτουργεί Α.Τ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v