Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Albio: Αλλαγή επωνυμίας και σκοπού της εταιρίας

Την αλλαγή της επωνυμίας και του σκοπού της Albio Συμμετοχών και την τροποποίηση αντίστοιχα των άρθρων 1 και 4 του καταστατικού, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της εταιρίας μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της ΓΣ.

Albio: Αλλαγή επωνυμίας και σκοπού της εταιρίας
Την αλλαγή της επωνυμίας και του σκοπού της Albio Συμμετοχών και την τροποποίηση αντίστοιχα των άρθρων 1 και 4 του καταστατικού, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της εταιρίας μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της ΓΣ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρίας ως ακολούθως:

Άρθρο 1

1. Με το παρόν καταστατικό συμβόλαιο συνίσταται Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και διακριτικό τίτλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ.

2. Για τις σχέσεις με την αλλοδαπή η επωνυμία της εταιρίας θα αναγράφεται BIOKARPET SA INDUSTRIAL AND COMMERCIAL ENTERPRISES και το διακριτικό τίτλο BIOKARPET SA.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρίας ως ακολούθως:

Άρθρο 4

Α. Κύριος Σκοπός: Κλάδος Κλωστοϋφαντουργίας

1. Η παραγωγή κάθε είδους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καθώς και η εμπορία των ειδών αυτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

2. Η εμπορία λευκών και ταπητουργικών ειδών και συναφών ειδών.

3. Η εμπορία ξύλινων και συνθετικών παρκέτων και συναφών ειδών.

4. Η επιχειρηματική επέκταση της εταιρίας σε κάθε συναφούς μορφής εμπορική και βιομηχανική δραστηριότητα, με την εξαγορά ολικά ή μερικά άλλων επιχειρήσεων.

Β. Δευτερεύων Σκοπός:

1. Η απόκτηση μειοψηφικών ή πλειοψηφικών συμμετοχών σε Ελληνικές ή Αλλοδαπές επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο ή μη στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιοδήποτε τομέα καθώς και η συνεργασία με οποιοδήποτε τρόπο με αυτές.

2. Η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα για οικονομικά θέματα, θέματα αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, προς τις εταιρίες των οποίων έχει αποκτήσει συμμετοχή ή και τρίτες εταιρίες.

3. Η άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας συναφούς με τις παραπάνω.

4. Για την επίτευξη των σκοπών αυτών η εταιρία μπορεί να συνεργάζεται με άλλες επιχειρήσεις, να αντιπροσωπεύει εταιρίες, ανεξάρτητα από το σκοπό και τον εταιρικό τους τόπο, καθώς και να ιδρύει εταιρίες με οποιαδήποτε επιχειρηματικό αντικείμενο.

Εξάλλου, αλλαγή προέκυψε στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Albio, όπως αναφέρει η εταιρία σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της προς το ΧΑ.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

1. Αστέριος Ιωάννου Καντώνιας, Πρόεδρος του ΔΣ (Εκτελεστικό)

2. Ξενοφών Ιωάννου Καντώνιας, Αντ/δρος του ΔΣ & Δ/νων Σύμβουλος (Εκτελεστικό)

3. Βασίλειος Αθανασίου Τσιάρας, Μέλος του ΔΣ & Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος (Εκτελεστικό)

4. Γεώργιος Αντωνίου Καντώνιας, Μέλος του ΔΣ (Εκτελεστικό)

5. Αντώνιος Νικολάου Μαυρομάτης, Μέλος του ΔΣ (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό)

6. Ιωάννης Γεωργίου Χατζηευθυμίου, Μέλος του ΔΣ (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v