Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest:Αρχές 2006 ολοκληρώνεται η πώληση της Q

Εντός του 2005 θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόσχισης της Q-Telecom, ενώ η πώληση των μετοχών της εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Φεβρουαρίου του 2006, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Δ.Σ. Θεόδωρου Φέσσα στη χθεσινή έκτακτη Γ.Σ. της Info-Quest.

Info-Quest:Αρχές 2006 ολοκληρώνεται η πώληση της Q
Εντός του 2005 θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόσχισης της Q-Telecom, ενώ η πώληση των μετοχών της εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Φεβρουαρίου του 2006, δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Info-Quest Θεόδωρος Φέσσας στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση.

Ο κ. Φέσσας γνωστοποίησε ότι μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής η εταιρία θα ενημερώσει τους μετόχους της για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθεί το ποσό της πώλησης, επισημαίνοντας ότι οι μέτοχοι θα πρέπει να ανταμειφθούν για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που επέδειξαν τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θεόδωρος Φέσσας, ερωτηθείς για τον χρόνο ολοκλήρωσης της πώλησης της Q Telecommunications AEΤ, διευκρίνισε ότι:

1) Η απόσχιση του τηλεπικοινωνιακού κλάδου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2005. Ήδη έχει ληφθεί η έγκριση της ΕΕΤΤ για τη μεταφορά όλων των σχετικών αδειών στη θυγατρική Q Telecommunications ΑΕΤ, η οποία θα απορροφήσει τον κλάδο που αποσχίζεται.

2) Η πώληση των μετοχών της Q Telecommunications ΑΕΤ στις επενδυτικές εταιρίες APAX και TPG υπόκειται στην έγκριση των αρμοδίων εποπτικών αρχών και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Φεβρουαρίου του 2006.

3) Η διοίκηση της εταιρίας δεν έχει ακόμα διαμορφώσει πλήρη και οριστική άποψη για τη χρήση των κεφαλαίων που θα εισρεύσουν στην εταιρία από την πώληση της Q Telecommunications ΑΕΤ.

Η διοίκηση θεωρεί ότι οι μέτοχοι της εταιρίας θα πρέπει να ανταμειφθούν για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που επέδειξαν τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής η εταιρία θα ενημερώσει τους μετόχους της για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθεί το ποσό της πώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v