Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Προσωρινό μπλόκο σε αυξομείωση κεφαλαίου

Προσωρινό ”μπλόκο” στην ισόποση αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της Intracom έθεσε το υπουργείο ανάπτυξης αφού οι χρεωστικές διαφορές που προέκυψαν από τα ΔΛΠ δεν έχουν ακόμη εμφανισθεί στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας. Εξάλλου η εταιρία υπέγραψε σύμβαση, ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων στο Κουβέιτ.

Intracom: Προσωρινό μπλόκο σε αυξομείωση κεφαλαίου
Προσωρινό ”μπλόκο” στην ισόποση αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της Intracom έθεσε το υπουργείο ανάπτυξης.

Οπως διευκρινίζει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της οι χρεωστικές διαφορές που προέκυψαν από την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων δεν έχουν ακόμη εμφανισθεί στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας.

Ως εκ τούτου η ταυτόχρονη ισόποση αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου δεν καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων εταιρείων.

Εξάλλου, η Intracom ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση, ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων, με την MTC (Mobile Telecommunications Company) για την προμήθεια ”Συστήματος Διαχείρισης Δικτύου Σηματοδοσίας Νο.7 (SS7), Δικτύου GPRS καθώς και του Δικτύου Abis”.

H MTC Kuwait, εταιρία του Ομίλου MTC, είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στο Κουβέϊτ και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Μέση Ανατολή.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, εκτός από την προμήθεια του εξοπλισμού και του λογισμικού, θα παρασχεθούν οι υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης, υποστήριξης και θέσης σε παραγωγική λειτουργία. Το έργο θα εκτελεστεί σε 5 φάσεις με συνολική διάρκεια 9 μήνες.

Η λύση της Intracom βασίζεται στο σύστημα acceSS7 που έχει αναπτύξει η εταιρεία Agilent Technologies. Η λύση που θα παραδοθεί στην MTC θα βοηθήσει τον Οργανισμό στη διαχείριση του δικτύου σηματοδοσίας SS7 (Νο.7), του δικτύου Abis, καθώς και του δικτύου GPRS.

Μάλιστα επιτρέπει την ανάκτηση σημαντικών πληροφοριών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες GPRS, στοιχεία που ενισχύουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της MTC.

Η εταιρία διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων διαχείρισης δικτύων βασιζόμενη στη λύση της Agilent.

Ενδεικτικά, κάποιοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στους οποίους η εταιρία έχει προσφέρει τέτοιου είδους λύσεις είναι: OTE - Ελλάδα, BTC - Βουλγαρία, Telekom Srbija - Σερβία, STC - Σ. Αραβία, Polkomtel – Πολωνία, HT - Κροατία, Vodafone - Ελλάδα, TIM - Ελλάδα, Tellas - Ελλάδα, κ.ά.

Σε συνδυασμό με την ήδη ενεργή παρουσία της στην αγορά της Μέσης Ανατολής, η INTRACOM εξασφαλίζει την υποστήριξη των σημερινών καθώς και μελλοντικών αναγκών κάθε τηλεπικοινωνιακού παρόχου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v