Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπεβλήθη στο Μαξίμου η παραίτηση Παλαιοκρασσά

Έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η επιστολή παραίτησης του προέδρου της ΔΕΗ, Γιάννη Παλαιοκρασσά. Από χθες η έγγραφη παραίτηση αποτελούσε το τυπικό μόνο μέρος της αποχώρησης του κ. Παλαιοκρασσά από την Επιχείρηση. Με ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης.

Υπεβλήθη στο Μαξίμου η παραίτηση Παλαιοκρασσά
Έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η επιστολή παραίτησης του προέδρου της ΔΕΗ, Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Η υποβολή της παραίτησης του κ. Παλαιοκρασσά ήταν από χθές το απόγευμα τυπικό μόνο θέμα, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό και μετά την άρνηση του τελευταίου να συναντηθούν, τον είχε πληροφορήσει για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Επιχείρηση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης Παλαιοκρασσά, καθώς ο ίδιος είχε αφήσει χθες να εννοηθεί ότι το θέμα των καταγγελιών για ”μαφίες” στη ΔΕΗ θα έχει συνέχεια.

Χθες το μεσημέρι, μάλιστα, είχε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα, όπου και έλαβε παράταση έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης να καταθέσει τα όποια στοιχεία διαθέτει (που να τεκμηριώνουν τις χθεσινές του καταγγελίες) ή να παραιτηθεί.

Ο κ. Παλαιοκρασσάς θα δώσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα.

Προσωρινά, καθήκοντα προέδρου της ΔΕΗ εκτελεί ο διευθύνων σύμβουλος Δ. Μανιατάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v