Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παλαιοκρασσάς: Υποβάλλει παραίτηση σε Καραμανλή

Στον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή θα υποβάλλει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του, ο προέδρος της ΔΕΗ, Γιάννης Παλαιοκρασσάς. Nωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΕΗ είχε συνάντηση με τον υπουργό ανάπτυξης Δ. Σιούφα.

Παλαιοκρασσάς: Υποβάλλει παραίτηση σε Καραμανλή
Στον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή θα υποβάλλει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του, ο προέδρος της ΔΕΗ, Γιάννης Παλαιοκρασσάς.

Nωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΕΗ είχε συνάντηση με τον υπουργό ανάπτυξης Δ. Σιούφα όπου και έλαβε παράταση έως τις 6 το απόγευμα να πάει στον εισαγγελέα και να καταθέσει τα όποια στοιχεία διαθέτει που να τεκμηριώνουν τις χθεσινές του καταγγελίες.

Ο κ. Δ. Σιούφας δήλωσε ότι κάλεσε στο γραφείο τον κ. Παλαιοκρασσά και συζήτησε μαζί του το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών του Προέδρου της ΔΕΗ.

”Του ζήτησα εάν έχει στοιχεία που αφορούν ακόμα και κυβερνητικά στελέχη να τα καταθέσει έως τις 6 το απόγευμα, ειδάλλως να υποβάλει την παραίτησή του” δήλωσε ο κ. Σιούφας.

”Είναι θέμα διαφάνειας” τόνισε ο υπουργός ανάπτυξης και ”αφορά όλους του τομείς και όλα τα κυβερνητικά στελέχη”, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο κ. Παλαιοκρασσάς του ξεκαθάρισε πως και οι χθεσινές δηλώσεις του αναφέρονταν στο παρελθόν, και όχι στο παρόν.

Ο κ. Παλαιοκρασσάς εξήλθε εμφανώς δυσαρεστημένος από το γραφείο του υπουργού, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και σε πιεστικές ερωτήσεις για τον αν παραιτήθηκε απήντησε: ”Όχι”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v