Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αμεση (;) αποχώρηση Παλαιοκρασσά

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Γιάννη Παλαιοκρασσά θα έχει το μεσημέρι στις 2.30’ ο υπουργός ανάπτυξης, Δ. Σιούφας. Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και ο κ. Ρουσόπουλος, ενώ σε ερώτηση για το αν ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Κ. Καραμανλή, δήλωσε: ”άλλη ερώτηση”.

ΔΕΗ: Αμεση (;) αποχώρηση Παλαιοκρασσά
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Γιάννη Παλαιοκρασσά θα έχει το μεσημέρι στις 2.30’ ο υπουργός ανάπτυξης, Δ. Σιούφας.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και ο κ. Ρουσόπουλος, ενώ σε ερώτηση για το αν ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Κ. Καραμανλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: ”άλλη ερώτηση”.

Παράλληλα ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως η χθεσινή παρέμβαση του κ. Παλαιοκρασσά ήταν κάτι νέο και ”ο ίδιος οφείλει να δώσει εξηγήσεις”.

Η εν λόγω συνάντηση προέκυψε ύστερα από τις πρόσφατες δηλώσεις τόσο του υπουργού οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη όσο και του προέδρου της ΔΕΗ Ι. Παλαιοκρασσά ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις του στο Mega εξέφρασε την απορία του για τις δηλώσεις Γ. Αλογοσκούφη λέγοντας: ”Απορώ πως το μυαλό του μπορεί να πήγε ότι εννοούσα εκείνον”.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι στη συνέντευξή του αναφερόταν σε στελέχη και όχι υπουργούς τονίζοντας: ”Ο υπουργός δεν είναι στέλεχος”, ενώ υπογράμμισε πως ”είναι παρόν χρόνος αλλά δεν αναφέρεται οπωσδήποτε σε κανέναν υπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σιούφας θα ζητήσει την παραίτηση Παλαιοκρασσά.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός οικονομίας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΔΕΗ δήλωσε: ”εάν αναφέρει κάτι που να με αφορά, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα του κάνω αγωγή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v