Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική - Eurobank ειδικοί διαπραγματευτές σε ΟΤΕ

Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών του ΟΤΕ ενέκρινε για την Εθνική Χρηματιστηριακή το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 29/11, προκειμένου η χρηματιστηριακή να συνεχίσει την ειδική διαπραγμάτευση επί των μετοχών του Οργανισμού.

Εθνική - Eurobank ειδικοί διαπραγματευτές σε ΟΤΕ
Την έγκρισή του προς την Εθνική Χρηματιστηριακή ώστε να αποκτήσει την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών του ΟΤΕ έδωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών με την από 29/11/2005 απόφασή του

Όπως ανακοινώνει η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν αίτησης της, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 29/11/2005 απόφασή του ενέκρινε την απόκτηση από την Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή προκειμένου να συνεχίσει την ειδική διαπραγμάτευση επί των μετοχών της εταιρίας ΟΤΕ Α.Ε.

Επίσης, η εταιρία EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 82/29.11.2005 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της εισηγμένης στο Χ.Α. μετοχής του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ και επομένως από την 1/12/2005 και εφεξής θα συνεχίσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί της εν λόγω μετοχής. Η διάρκεια της χορηγούμενης άδειας της Ειδικής Διαπραγμάτευσης είναι αρχικά για ένα (1) έτος.

Τέλος, η εισηγμένη εταιρία Ο.Τ.Ε. Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι συμφώνησε με τις εταιρίες Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., και EFG-Eurobank Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. να μην ανανεωθούν οι υφιστάμενες μεταξύ τους συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εταιρίας Ο.Τ.Ε. Α.Ε., οι οποίες έληξαν την 30η Νοεμβρίου 2005.

Κατά συνέπεια, η ειδική διαπραγμάτευση επί των μετοχών της Ο.Τ.Ε. Α.Ε. παύει από την 30η Νοεμβρίου 2005.

Σύμφωνα με το Νέο Κανονισμό του ΧΑ κάθε εταιρία δικαιούται να κάνει Ειδική Διαπραγμάτευση χωρίς να είναι απαραίτητη η υπογραφή σύμβασης με την εισηγμένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v