Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Διάθεση της νέας εφαρμογής της Citrix

Τη διάθεση της νέας 64-bit έκδοσης της εφαρμογής Citrix Presentation Server™ Microsoft® Windows Server™ 2003 x64 Edition στην ελληνική αγορά γνωστοποίησε η διοίκηση της Info-Quest, επίσημος συνεργάτης της Citrix στην Ελλάδα.

Info-Quest: Διάθεση της νέας εφαρμογής της Citrix
Τη διάθεση της νέας 64-bit έκδοσης της εφαρμογής Citrix Presentation Server™ Microsoft® Windows Server™ 2003 x64 Edition στην ελληνική αγορά γνωστοποίησε η διοίκηση της Info-Quest, επίσημος συνεργάτης της Citrix στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Citrix, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων πρόσβασης, συνεργάζεται στενά με την Microsoft και κορυφαίους οίκους όπως οι IBM, HP, DELL, AMD και Intel, υποστηρίζοντας ευρέως τα προηγμένα λειτουργικά συστήματα 64-bit και τη νέα αρχιτεκτονική των servers, που εξασφαλίζουν σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και επεκτασιμότητα σε σχέση με τα σημερινά 32-bit συστήματα.

Η υποστήριξη έως και 300% περισσότερων χρηστών ανά server στο νέο 64-bit περιβάλλον, μειώνει δραματικά το κόστος υλοποίησης της λύσης, καθώς αυξάνεται σημαντικά η ισχύς και μειώνεται το πλήθος των servers που απαιτούνται για την κεντρική διαχείριση και έλεγχο των επιχειρισιακών εφαρμογών και την παροχή ολοκληρωμένης πρόσβασηςσε όλους τους χρήστες απο οπουδήποτε, μέσω οποιουδήποτε δικτύου, με οποιαδήποτε συσκευή πρόσβασης.

Σημειώνεται, πως οι επιχειρήσεις εξοικονομούν τεράστια ποσά με την κεντρική διαχείριση των επιχειρησιακών εφαρμογών και των κρίσιμων πληροφοριακών πόρων. Χρησιμοποιώντας την 64-bit τεχνολογία, όχι μόνο επιτυγχάνεται μείωση του κόστους των servers, του data center και της συντήρησης, αλλά απλοποιείται σημαντικά και η συνολική διαχείριση της ΙΤ υποδομής.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Citrix οδηγεί τις εξελίξεις στη μετάβαση απο τις 32-bit πλατφόρμες στις 64-bit, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν σήμερα τις 32-bit εφαρμογές τους σε 64-bit συστήματα, και να είναι σε πλεονεκτική θέση όταν στο εγγύς μέλλον προβούν σε αναβαθμίσεις των εφαρμογών τους στις νέες 64-bit εκδόσεις.

Για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, η 64-bit έκδοση του Presentation Server μπορεί να υλοποιηθεί στους ίδιους servers με την 32-bit έκδοση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή μετάβαση και βοηθώντας το ΙΤ να μειώσει τους servers, επιτυγχάνοντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

”Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που η Citrix, η μόνη εταιρεία που έχει ανακυρηχθεί για δύο φορές ISV (Independent Software Vendor) της χρονιάς απο τη Microsoft, δείχνει τον δρόμο υποστηρίζοντας πλήρως την πλατφόρμα Windows Server 2003 x64 Edition. Πολλοί πελάτες της Microsoft απολαμβάνουν τη σημαντική τεχνολογία που προσφέρει η Citrix. Με τον νέο 64-bit Presentation Server η Citrix ενισχύει την αξία της Windows Server πλατφόρμας εξασφαλίζοντας για τους πελάτες εξαιρετική μείωση στο συνολικό κόστος διαχείρισης” δήλωσε ο Bob Muglia, senior vice president, Windows Server Division Microsoft Corp.

Ως το κύριο συστατικό της πλατφόρμας ολοκληρωμένης πρόσβασης της Citrix, ο Presentation Server αποτελεί το πρότυπο της αγοράς για τη διαχείριση client/server εφαρμογών, μέσω μιας ασφαλούς, κεντρικής αρχιτεκτονικής” δήλωσε ο Scott Herren, group vice president and general manager, Access Management Group, Citrix Systems.

Και πρόσθεσε: ”Η νέα 64-bit έκδοση του Presentation Server ανεβάζει τον πήχη, αυξάνοντας την απόδοση και επεκτασιμότητα του server και κατ’επέκταση μειώνοντας στο ελάχιστο το κόστος που σχετίζεται με τον έλεγχο και τη διαχείριση των εφαρμογών. Η νέα έκδοση του Presentation Server αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας την πιο οικονομική αλλά και περιεκτική πρόσβαση στην επιχειρηματική πληροφορία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v