Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η υφυπουργός Αμυνας της Σουηδίας στην Intracom

Τις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία επισκέφτηκε την Τρίτη, 18/6, η υφυπουργός Αμυνας της Σουηδίας, Y. Gustafsson. Η εισηγμένη συνεργάζεται στον τομέα των αμυντικών εφαρμογών με τη σουηδική εταιρία Ericsson.

Η υφυπουργός Αμυνας της Σουηδίας στην Intracom
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom πραγματοποίησε την Τρίτη, 18 Ιουνίου, η υφυπουργός Αμυνας της Σουηδίας, Yvonne Gustafsson.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εισηγμένης, μετά από την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ομίλου και την ξενάγησή της στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Παιανία, η κ. Gustafsson, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της για τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και τη συνεργασία της Intracom στον τομέα των αμυντικών εφαρμογών με τη σουηδική εταιρία Ericsson.

Την υφυπουργό συνόδευσαν οι Bo Waldemarnson, Διευθυντής στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας, Bengt Lundborg, πρέσβης για Εξωτερικές Υποθέσεις, Asa Bohlin, Υφυπουργός Άμυνας, Richard Bouveng, Εμπορικός Σύμβουλος και Peter Backlung, Στρατιωτικός Ακόλουθος.

Την Σουηδική Αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν εκ μέρους του ομίλου Intracom, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας. Από το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παρευρέθηκαν οι Σπύρος Τραυλός, Γ. Γ. Οικονομικού Σχεδιασμού & Αμυντικών Επενδύσεων, Γιώργος Παπαχλιμίντζος, Υποδιευθυντής Αμυντικής Βιομηχανίας, Αρχιπλοίαρχος Δημήρης Σούρδης, Δ/ντής Διεθνών Σχέσεων, Ταξίαρχος Ευάγγελος Μαρκίνος του ΓΕΑ, και ο Αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Λάζαρης του γραφείου Διεθνών σχέσεων του ΕΠΥΕΘΑ.

Σημειώνεται τέλος, ότι ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες του τρίτου Athens Forum 2002 που διοργάνωσε το Ιδρυμα Κόκκαλη σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Σάμιουελ Χάντινγτον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βουλευτές, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, πρέσβεις και μέλη διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα, καθώς και 80 υπότροφοι του προγράμματος Κόκκαλη στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Τον κ. Huntington προλόγισαν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, Σωκράτης Κόκκαλης και Νίκη Τζαβέλλα, η αντιπρύτανης της σχολής Κένεντι του Χάρβαρντ, Holly Taylor Sargent και ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Πασχάλης Κιτρομηλίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v