Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Διευκρινήσεις για τα stock options

Διευκρινήσεις για το Πρόγραμμα Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης σε διευθυντικά στελέχη της για την αγορά μετοχών της παρέχει με ανακοίνωσή της η Cosmote τονίζοντας πως η προσφορά αυτή απευθύνεται σε 227 στελέχη της εταιρίας.

Cosmote: Διευκρινήσεις για τα stock options
Διευκρινήσεις για το Πρόγραμμα Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης* σε διευθυντικά στελέχη της για την αγορά μετοχών της παρέχει με ανακοίνωσή της η Cosmote τονίζοντας πως η προσφορά αυτή απευθύνεται σε 227 εργαζομένους της εταιρίας.

Στα εν λόγω στελέχη, όπως αναφέρει η Cosmote, χορηγήθηκαν δικαιώματα προαίρεσης κατά τα έτη 2001-2004, και των οποίων τα δικαιώματα αυτά ωρίμασαν και μετατράπηκαν σε οριστικά.

Το πρόγραμμα αφορά σε 1.220.890 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Cosmote, ονομαστικής αξίας 0,47 ευρώ η καθεμία, οι οποίες θα προκύψουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2005.

* Η πλήρης ανακοίνωση της εταιρίας για τα stock options, τις τιμές άσκησης των δικαιωμάτων και άλλες λεπτομέρειες δημοσίευονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v