Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Αναβολή έκτακτης ΓΣ για απόσχιση κλάδου

Σε αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή (28 Νοεμβρίου) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom, ελλείψει της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας. Βασικό θέμα της συνέλευσης ήταν η έγκριση απόσχισης του κλάδου της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και η εισφορά του στην εταιρία Databank.

Intracom: Αναβολή έκτακτης ΓΣ για απόσχιση κλάδου
Σε αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή (28 Νοεμβρίου) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom, ελλείψει της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας.

Υπενθυμίζεται πως βασικό θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν η έγκριση απόσχισης από την Intracom του κλάδου της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (IT Services) και η εισφορά αυτού στην ανώνυμη εταιρία Databank.

Επίσης, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβανόταν και ο ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης εισφοράς του κλάδου αυτού και τη διενέργεια κάθε άλλης σχετικής πράξης ή δήλωσης.

Επίσης περιλαμβανόταν και η μεταβολή των δραστηριοτήτων της εταιρίας και αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού της τίτλου, αλλά και η αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 1, περί σύστασης - επωνυμίας, και 3, περί σκοπού, του Καταστατικού της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom αποφάσισε στις 17 Νοεμβρίου την απόσχιση των κλάδων των τηλεπικοινωνιακών λύσεων και των αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων και την εισφορά τους στις ανώνυμες εταιρίες ΗΛΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ και ΠΡΑΞΙΣ (PRAXIS) ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v