Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑLBIO: Μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή, καθώς και την αγορά ιδίων μετοχών, αποφάσισε η τακτική γ.σ. της ALBIO Συμμετοχών. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 19 Ιουνίου ενώ η πληρωμή μερίσματος ξεκινά στις 10/7/2002.

ΑLBIO: Μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή
Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας ALBIO Συμμετοχών. Δικαίωμα μερίσματος έχουν οι μέτοχοι έως και την 19 Ιουνίου του 2002, ενώ το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τις 10 Ιουλίου του 2002.

Επίσης, εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με τον νόμο, μέχρι ανώτερο 10% επί του συνολικού αριθμού μετοχών της εταιρίας ήτοι 2.400.000 μετοχές και ως κατώτατη τιμή αγοράς ορίσθηκε σε 1 ευρώ και η ανώτατη σε 3 ευρώ.

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου, ενέκρινε τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας, για τη χρήση του 2001 και παρουσιάστηκαν στους μετόχους αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία της μητρικής η οποία είχε πτώση στα κέρδη προ φόρων κατά 68,5% και του ομίλου.

Τέλος, η διοίκηση του ομίλου, τόνισε ότι παρ’ όλες τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην είσοδο της μεγαλύτερης θυγατρικής ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ στο Χρηματιστήριο, συνεχίζει και πραγματοποιεί το επενδυτικό του πρόγραμμα. Συγκεκριμένα κατά το διάστημα της τελευταίας 3ετίας πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις ύψους 11,228 δισ. δρχ. που αφορούσαν κυρίως εκσυγχρονισμό του μηχανικού και μηχανολογικού εξοπλισμού των δύο μεγαλυτέρων θυγατρικών ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v