Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με την Πρόοδος

Η EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005, ολοκληρώθηκε, με καταχώριση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης η συγχώνευση της τράπεζας με την Πρόοδο και από τις 28/11 2005 παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της τελευταίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Eurobank: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με την Πρόοδος
Η EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει ότι στις 25 Νοεμβρίου 2005, ολοκληρώθηκε, με καταχώριση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης η συγχώνευση της τράπεζας με την Πρόοδο και από τις 28/11 2005 παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της τελευταίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι εγγεγραμμένοι στις 25 Νοεμβρίου 2005 μέτοχοι των ανωτέρω δύο εταιρειών δικαιούνται τις νέες μετοχές που θα εκδοθούν λόγω της συγχώνευσης κατά την συμφωνηθείσα σχέση ανταλλαγής.

Ειδικότερα κάθε μέτοχος της Πρόοδος θα ανταλλάσσει 7,9 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας αυτής με 1 νέα μετοχή της Eurobank, ονομαστικής αξίας 3,30 ευρώ.

Οι μέτοχοι της τράπεζας θα διατηρήσουν τον αριθμό μετοχών που ήδη κατέχουν, με αναπροσαρμοσμένη όμως την ονομαστική αξία κάθε μετοχής σε 3,30 ευρώ.

Η ημερομηνία πιστώσεως των λογαριασμών των μετόχων της Πρόοδος με τις νέες μετοχές της τράπεζας, που θα εκδοθούν λόγω της συγχώνευσης, η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων αυτών μετοχών, καθώς και η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας με την νέα ονομαστική αξία, θα ανακοινωθούν δια του τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v