Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαινιάστηκε το εμπορικό κέντρο ”The Mall Athens”

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας και ο υφυπουργός Γ. Παπαθανασίου εγκαινίασαν χθες το απόγευμα το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της χώρας ”The Mall Athens” του Ομίλου Επιχειρήσεων Λάτση, στο Μαρούσι.

Εγκαινιάστηκε το εμπορικό κέντρο ”The Mall Athens”
Ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας και ο υφυπουργός Γ. Παπαθανασίου εγκαινίασαν χθες το απόγευμα το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της χώρας ”The Mall Athens” του Ομίλου Επιχειρήσεων Λάτση, στο Μαρούσι.

Το μεγαλύτερο, διεθνούς επιπέδου, Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Ελλάδας και από τα μεγαλύτερα της ΝΑ Ευρώπης, υποδέχθηκε τους 2.000 πρώτους επισκέπτες του σε μια γιορτή φωτός, λάμψης και διασκέδασης, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην καθημερινή ζωή της πόλης.

Προσφέροντας περίπου 200 εμπορικές και ψυχαγωγικές επιλογές σε έναν χώρο περίπου 58.500 τ.μ. και 90.000 τ.μ. υπόγειων χώρων, το The Mall Athens αποτελεί ένα μοναδικό ”προϊόν” στην ελληνική αγορά για καταναλωτές και επιχειρηματίες.

Για πρώτη φορά συνδυάζονται πρωτοποριακές προτάσεις αγορών και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, με άμεση και εύκολη πρόσβαση στη στρατηγική τοποθεσία του Αμαρουσίου, την καρδιά της Αττικής.

Το μοναδικό αυθεντικό mall της Αττικής αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για το κοινό, καθώς για πρώτη φορά συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο οι πιο μεγάλες και επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, χώροι εστίασης, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες, χώροι αναψυχής, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, πληθώρα βοηθητικών υπηρεσιών, αποθηκευτικών χώρων καθώς και 2.065 θέσεις στάθμευσης.

Το The Mall Athens αναπτύχθηκε από την LAMDA Olympia Village (θυγατρική εταιρεία της LAMDA Development) και τη διαχείριση του έχει αναλάβει η εταιρία ECE-LAMDA Hellas.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, το Κέντρο πρόκειται να απασχολήσει περισσότερους από 2.500 εργαζομένους.

Στην επίσημη εκδήλωση εγκαινίων του ”The Mall Athens” οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πρώτοι σε όλα τα επίπεδα του Κέντρου και να θαυμάσουν τα ολοκαίνουρια καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας με γνωστά αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα στην Ελλάδα εμπορικά σήματα.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος της LAMDA Development, Παναγιώτης Τζαννίκος, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Δημήτρης Σιούφας, υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, το The Mall Athens μεταμορφώθηκε σε μια φαντασμαγορική πόλη λουσμένη στο φως. Αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική του The Mall Athens, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Gert Hof δημιούργησε μια μοναδική παράσταση φωτός και πυροτεχνημάτων με τη συνοδεία ανέκδοτης μουσικής σύνθεσης του διεθνούς καταξιωμένου γερμανικού συγκροτήματος Rammstein.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη λαμπερή ερμηνεία του μαγευτικού ”Fly me to the Moon” από τον σταρ της βραδιάς, Σάκη Ρουβά. Το ”Fly me to the Moon” σε μια μοναδική jazz εκτέλεση από 20μελή big band υπό την διεύθυνση του κ. Γιώργου Νιάρχου, ενορχηστρώθηκε και διασκευάστηκε από τον συνθέτη αποκλειστικά για τα εγκαίνια του The Mall Athens.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε ιερή τέλεση αγιασμού του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου παρουσία του συνόλου των ενοικιαστών και στελεχών της LAMDA Development.

Οι πύλες του The Mall Athens ανοίγουν επίσημα για το κοινό στις 25 Νοεμβρίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v