Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Exalco: Υπεργολαβία 500.000 ευρώ στη Σόφια

Συμφωνία για την ανάληψη υπεργολαβίας ύψους 500.000 ευρώ, υπογράφτηκε ανάμεσα στην Exalco, εταιρία της Albio και στην γιαπωνέζικη εταιρία Hazama CO., για την κατασκευή Νοσοκομείου στο νέο κέντρο της Σόφιας. Επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών από την Ουγγαρία στις εγκαταστάσεις της Exalco στη Λάρισα.

Exalco: Υπεργολαβία 500.000 ευρώ στη Σόφια
Συμφωνία για την ανάληψη υπεργολαβίας ύψους 500.000 ευρώ, υπογράφτηκε ανάμεσα στην Exalco, εταιρία της Albio και στην γιαπωνέζικη εταιρία Hazama CO., για την κατασκευή Νοσοκομείου στο νέο κέντρο της Σόφιας.

Πρόκειται για την κατασκευή του Γενικού Νοσοκομείου TOKOUDA, έκτασης 25000 τ.μ. και χωρητικότητας 600 κλινών. Για την κατασκευή των κτιρίων θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 6000m2 από τις σειρές της Exalco: Albio 705 για ανοιγόμενα θερμομονωτικά κουφώματα και Alpin 6000 για υαλοπέτασμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έναρξη κατασκευής του έργου έχει οριστεί για το τέλος του 2005, ενώ υπολογίζεται να ολοκληρωθεί εντός του 2006.

Εξάλλου, επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών από την Ουγγαρία μαζί με τον αντιπρόεδρο του εμπορικού επιμελητηρίου της Gyor, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Exalco στη Λάρισα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οργανώθηκε στο πλαίσιο φιλοξενίας από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας με σκοπό την γνωριμία τους με την επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

Οι επιχειρηματίες μαζί με τον διευθυντή του εμπ/κού επιμελητηρίου κ. Μανουλάκα Μ., τον γεν. γραμματέα του επιμελητηρίου κ. Κιρατσούλη Γ., καθώς και με τη συνοδεία της διοίκησης του τμήματος εξωτερικού εμπορίου της Exalco κου. Καντώνια γ. διευθυντή εξαγωγών του Ομίλου και κ. Αργυρόπουλου Π. Γενικού διευθυντή Εξαγωγών της Exalco ξεναγήθηκαν στο χώρο παραγωγής, επεξεργασίας και αποθήκευσης της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης οι Ούγγροι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για την πορεία του κλάδου στην χώρα μας καθώς και για τις νέες σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και επεξεργασίας αλουμινίου.

Τονίζεται, ότι οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ενώ ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι φάνηκαν οι φιλοξενούμενοι από τη νέα μονάδα κάθετης ηλεκτροστατικής βαφής καθώς και με τη δυνατότητα βαφής διαφόρων σχεδίων ”φαντασία” πάνω σε προφίλ αλουμινίου.

Τέλος, ο κος Καντώνιας γ. διευθυντής εξαγωγών του ομίλου και ο αντιπρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου της Gyor αντάλλαξαν θερμές ευχαριστίες, καθώς και δώρα αντιπροσωπευτικά της κάθε χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v