Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στρατηγική συνεργασία με MetraTech Corp

Στρατηγική συνεργασία με την εταιρία MetraTech Corp για την υλοποίηση λύσεων σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς ανακοίνωσε η Intracom. Ανάληψη του πρώτου έργου στη Μέση Ανατολή.

Intracom: Στρατηγική συνεργασία με MetraTech Corp
Στρατηγική συνεργασία με την εταιρία MetraTech Corp., πρωτοπόρο στο χώρο των συστημάτων Τιμολόγησης, Αυτοεξυπηρέτησης Πελατών και Διαχείρισης Συνεργατών που κάνουν χρήση της τεχνολογίας Web Services, ανακοίνωσε η εταιρία Intracom.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Intracom θα προωθεί τα προϊόντα της MetraTech και θα τα υποστηρίζει προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ολοκλήρωσης με εξωτερικά συστήματα.

Αμεσο αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι η ανάληψη ενός νέου έργου στη Μέση Ανατολή με υψηλές απαιτήσεις για τεχνολογικές καινοτομίες.

Η λύση που σχεδιάζεται, βασίζεται στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση της σουίτας MetraNet και προβλέπει την πλήρη υποστήριξη λειτουργιών Εξυπηρέτησης Πελατών, Αποτίμησης Χρήσης (Rating), Τιμολόγησης (Billing) και Καταμερισμού Εσόδων σε Συνεργάτες (Partner Settlement) για την ομάδα υπηρεσιών που είναι γνωστή διεθνώς με την ονομασία ”Triple Play”, δηλαδή ψηφιακή τηλεόραση (Digital TV), φωνή (Voice) και υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων (Data Services) πάνω από δίκτυο IP.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, εκτελεστικός γενικός διευθυντής Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων της Intracom, δήλωσε: ”Στην αγορά σήμερα, η πραγματική καινοτομία είναι προαπαιτούμενο για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά στο χώρο της παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Οι πελάτες μας πρέπει να είναι σε θέση να διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους και καθώς ο χρόνος είναι κρίσιμη παράμετρος, πρέπει να είναι σε θέση να αντιδρούν γρήγορα. Το MetraNet χρησιμοποιεί την τεχνολογία των Web Services και επιτρέπει την ταχεία υλοποίηση νέων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών και τιμολόγησης, βελτιώνοντας σημαντικά την παρεχόμενη ποιότητα όσο και τη ζητούμενη αξιοπιστία. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τη MetraTech θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις μιας πολύ ανταγωνιστικής αγοράς”.

”Ένας απ’ τους βασικούς στόχους της MetraTech είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της μέσω συνεργατών με αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα στην ολοκλήρωση συστημάτων πληροφορικής στο χώρο των τηλεπικοινωνιών για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η INTRACOM έχει διακριθεί διεθνώς για την ασυναγώνιστη ποιότητα στο σχεδιασμό τέτοιων λύσεων σε όλους τους παραπάνω επιχειρηματικούς τομείς”, υποστήριξε ο Vladimir Mitrasinovic, αντιπρόεδρος της MetraTech, υπεύθυνος για τον τομέα Πωλήσεων και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ευκαιριών.

--- Σχετικά με τη MetraTech

Η MetraTech είναι ιδιωτική επιχείρηση με έδρα τη Βοστόνη, υποστηριζόμενη από κοινοπρακτικό κεφάλαιο στο οποίο συμμετέχουν εταιρίες όπως οι Accel Partners, Vesbridge Partners, Meritech Capital, Bessemer Venture Partners και Lucent Venture Partners.

H MetraTech έχει αναπτύξει και προωθεί μια καινοτομία στο χώρο των συστημάτων τιμολόγησης, αυτοεξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης συνεργατών, η οποία βασίζεται στην υλοποίηση της τεχνολογίας των Web Services.

Πρόκειται για το MetraNet, μια σπονδυλωτή πλατφόρμα Τιμολόγησης Υπηρεσιών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επινοούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ συστημάτων πληροφορικής, επιχειρηματικών ομάδων και συνδρομητών των εκάστοτε προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v