Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Γενικός διευθυντής ο κ. Σπ. Μαυρόγαλος

Η διεύθυνση λειτουργιών της Cosmote ορίστηκε στο πλαίσιo της αποτελεσματικότερης λειτουργίας της γενική διεύθυνση, με γενικό διευθυντή τον κ. Σπύρο Μαυρόγαλο. Εξάλλου, η Cosmote ανακοίνωσε ότι καθήκοντα Γενικού Τεχνικού Διευθυντή στην εταιρία αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Τσώνης.

Cosmote: Γενικός διευθυντής ο κ. Σπ. Μαυρόγαλος
Η διεύθυνση λειτουργιών της Cosmote ορίστηκε στο πλαίσιo της αποτελεσματικότερης λειτουργίας της γενική διεύθυνση, με γενικό διευθυντή τον κ. Σπύρο Μαυρόγαλο, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μαυρόγαλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Cosmote τον Απρίλιο του 2002 ως διευθυντής εσωτερικού ελέγχου και διετέλεσε διευθυντής της διεύθυνσης λειτουργιών από τον Ιανουάριο του 2005.

Ο κ. Μαυρόγαλος είναι ορκωτός λογιστής - ελεγκτής (ACCA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με κατεύθυνση τα χρηματοοικονομικά από το University of Nottingham.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε επιτελικές θέσεις στην EFG Eurobank Ergasias, την ABN AMRO Bank και την KPMG.

Εξάλλου, η Cosmote ανακοίνωσε ότι καθήκοντα Γενικού Τεχνικού Διευθυντή στην εταιρία αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Τσώνης.

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, ο κ. Γεώργιος Τσώνης εργάζεται στην Cosmote από τον Απρίλιο του 2000, ενώ από το Νοέμβριο του 2001 έως σήμερα διατελούσε Διευθυντής Συστημάτων Μεταγωγής και Διαχείρισης Δικτύου.

Κύριες αρμοδιότητες του ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του δικτύου κορμού της Cosmote, η επίβλεψη αλλά και η υποστήριξη των θυγατρικών του Ομίλου στην Αλβανία, τη Βουλγαρία και την πΓΔΜ.

Ο κ. Ιωάννης Κυριακάκης, ο οποίος κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Γενικού Τεχνικού Διευθυντή, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Technology Officer.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v